fbpx
Skip to main content
Miloš Vukomanović

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) Objavljen SNIMAK nesreće u kojoj je Miloš izgubio život, dok je Snežana teško povređena!

Foto: Facebook/Miloš Vukomanović/Youtube/Vijesti Online
Tragedija u Bečićima podigla javnost na noge

Kotorsko osnovno tužilaštvo podiglo je optužnicu protiv Emine Adrović (23), zbog sumnje da je izazvala saobraćajnu nesreće u kojoj je 18. jula u Bečićima poginuo srpski državljanin Miloš Vukomanović, dok je njegova verenica Snežana Rudinac teško povređena.

O valjanosti optužnice raspravljaće se 28. avgusta. Tužilaštvo je predložilo da se pregleda šest video snimaka s nadzornih kamera, a Televizija Vijesti je došla u posed jednog snimka.

U optužnici kotorskog tužilastva navodi se da je optužena Emina Adrović, 18 . jula, 45 minuta nakon ponoći u Bečićima, upravljala automobilom "audi", krećući se brzinom od 60 kilometara na sat, na deonici gde je ograničenje 50 kilometara na sat.

Iako je bila svesna da može počiniti krivično delo, olako je držala da do toga neće doći ili da će to moći sprečiti, piše pored ostalog u optužnici, prenose "Vijesti".

Nailazeći na raskrsnicu i pešački prelaz na kom su bili Vukomanović i Rudinac, optužena nije prikočila već je prednjim delom automobila udarila u njih.

Vukomanović je zadobio smrtonosne povrede od kojih je ubrzo preminuo dok je Rudinac teško povređena i do danas je u komi.

Optužena je uhapšena dva sata nakon nesreće, a njen advokat Zdravko Begović podseća kako se branila pred tužiocem.

- Da je vozila relativno malom brzinom, negde u granicama dozvoljenog negde oko 50 km na sat. Da je u trenutku dolaska na lice mesta njena saobraćajna traka bila slobodna i da je krenula tom saobraćajnom trakom, da bi se u jednom trenutku iznenanada neočekivano gotovo neverovatno dvoje pešaka vratilo trčećim korakom nazad i ona nije imala drugog izbora, došlo je do fizičkog kontakta - rekao je Begović.

Nakon podizanja optužnice Emini Adrovic je produžen pritvor zbog opasnosti od bekstva. Begović će nastojati da se njegova branjenica u daljem postupku brani sa slobode.

- Ili žalbom na rešenje o određivanju pritvora ili predlogom za određivanje jemstva, ali ne bih sad o tome da pričam - kazao je Begović.

Šta se tačno dogodilo u noći 18. jula, Sud bi trebalo da utvrditi na osnovu iskaza kako optužene Adrović tako i oštećene Rudinac ali i veštaka koji su predloženi optužnicom.

U nastavku pogledajte snimak udesa.

 

Pročitajte i:

SD hronika

SD kosovo

SD info

SD izbori 2020

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD beograd

SD društvo

Vremenska prognoza
Clear sky
19 Beograd