Utorak 19. mar 2024.

Veleobrt u istrazi tragedije u studenjaku: Mladić uopšte nije hteo da upuca bivšu devojku?

Stanari doma kažu da ne mogu da zaborave prizor koji su videli

Policija istražuje kako je M.N. (33) ušao u Studentski dom na Karaburmi gde je navodno u četvrtak uveče pokušao da ubije bivšu devojku D.M. (24).

M.N. se potom bacio sa terase na 13. spratu i pao je na pločnik. Tragedija se dogodila nakon što je došao u posetu bivšoj devojci kako bi raspravili zašto prekidaju vezu. On je prema nezvaničnim podacima potegao pištolj i uperio ga u D.M. preteći da će je ubiti, ali je devojka nekako uspela da ga uhvati za ruku i tada je došlo do pucnjave.

- Prema izjavi koju je dala policiji, ona je, nakon što je sprečila M.N. da puca, preko terase pobegla do susedne sobe. Za njom je istrčao M.N, ali se odmah okrenuo na drugu stranu i popevši se na ogradu bacio se sa terase. Istragom treba da se utvrdi da li je pokušao da ubije devojku ili je uperio pištolj sebi u glavu, a u toj nameri ga je sprečila bivša devojka – objašnjava izvor iz istrage.

Utvrđeno je da je obezbeđenje doma poznavalo mladića, ali nije baš najjasnije kako se kobne večeri našao u sobi D.M.

Pijani vozač koji je ubio sestre iz Niša na suđenju uradio nešto NEOČEKIVANO: Otac devojaka SKRHAN BOLOM

"Čistili smo šupu, a onda smo ugledali LJUDSKU NOGU": Ispovest čoveka koji je našao DVA LEŠA u Senti

- Po nalogu Tužilaštva uzeti su snimci nadzornih kamera kako bi se utvrdilo na koji je način ušao u dom i dospeo do njene sobe. Postoje indicije da ga je neko prijavio da će ostati u domu da prespava i te informacije se proveravaju. Takođe je utvrđeno da je često bio gost D.M, ali prema njenoj izjavi to se prekinulo pre mesec dana. Ona je nakon davanja izjave zbog lošeg stanja u kojem se nalazila otišla kući sa roditeljima, ali je dostupna istražnim organima jer mnoge stvari nisu baš najjasnije – dodaje izvor iz istrage.

Studenti iz doma kažu da ne mogu da zaborave prizor koji su videli.

- Nešto je puklo nalik eksploziji. Krenula sam da izlazim iz doma i gledala sam telo u lokvi krvi baš ispred ulaznih vrata. Čula sam da je došao da se pomire, ali nije mi jasno zašto je poneo pištolj, osim ako nije hteo, kako se priča po domu, da se ubije pred njom – rekla je poznanica D.M.

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
8 Beograd