fbpx
Skip to main content
Velja Nevolja

KRVAVA MUČENJA BELIVUKA I MILJKOVIĆA NE PRESTAJU DA SE NIŽU! Otkriveni detalji - Velja prisustvovao MUČENJU i UBISTVU Ljepoje

Foto: E-stock/Miloš Rafailović/Profimedia
Veoma opasni kriminalci dolazili su gotovo dobrovoljno kod dželata grupe Veljka Belivuka, čiji su pripadnici do savršenstva razradili monstruozan plan da namame žrtve u kuću u Ritopeku, iz koje niko od protivnika nije živ izašao.

Veljko Belivuk zvani Velja Nevolja i Marko Miljković, kako se sumnja, razradili su detaljan plan kako će namamti svoje žrtve u kuću u Ritopeku bez da izazovu sumnju kod njih - stupali su u kontakt sa njima preko saradnika, pozivajući ih da razgovaraju.

HOROR NA NOVOM BEOGRADU: Pronađeno beživotno telo kod garaže "Delta sitija"

HOROR NA NOVOM BEOGRADU: Pronađeno beživotno telo kod garaže "Delta sitija"

"LIČNO SAM ZAHTEVAO POLIGRAF!" Oglasio se Lečić nakon sedmočasovnog saslušanja u policiji - "Zadovoljan sam"

"LIČNO SAM ZAHTEVAO POLIGRAF!" Oglasio se Lečić nakon sedmočasovnog saslušanja u policiji - "Zadovoljan sam"

TEŠKA NESREĆA NA PUTU ZA OBRENOVAC: Žestok sudar dva automobila, od siline udarca oba se prevrnula

TEŠKA NESREĆA NA PUTU ZA OBRENOVAC: Žestok sudar dva automobila, od siline udarca oba se prevrnula

Belivuk i njegova kriminalna grupa su, kako se sumnja, u avgustu, odnosno novembru i decembru 2020. godine izvršili čak tri otmice i ubistva. Kako navodi tužilaštvo, sumnja se da su žrtve Gorana Veličkovića Goksija, Milana Ljepoju i Zdravka Radojevića namamili da se sastanu kako bi razgovarali. Ni Belivuk, ali ni Miljković nisu ugovarali sastanke, već su za to zadužili trojicu mladića, pripadnika njihove grupe, koji su poznavali žrtve od ranije i bili sa njima u bližim odnosima.

Za Milana Ljepoju zvanog Mance, vođu Pink Pantera iz Niša, se sumnja da je ubijen početkom decembra 2020. godine zbog toga što je navodno planirao ubistvo člana Veljine kriminalne grupe - Marka Andrića.

Kako se sumnja, u Ljepojinom ubistvu učestvovao je i Belivuk lično, a on je namamljen u Beograd i iz osvete ubijem u periodu od početka novembra do 9. decembra prošle godine.

Prema dosad poznatim informacijama iz istrage, pripadnici klana, koji su predvodili Velja Nevolja i Marko Miljković, na prevaru su namamili Ljepoju da iz Niša dođe u Beograd na sastanak na javnog parkingu u blizini saobraćajnog preduzeća "Lasta" na auto-putu za Niš. Tu je Ljepoju po dogovoru sačekao Dejan Tešić, jedan od pripadnika uhapšenog kriminalnog klana.

Tešić je po Ljepoju došao "pasatom" s aranđelovačkim registarskim oznakama. Ovo vozilo je, prema nezvaničnim informacijama, Marko Miljković lično preuzeo od vlasnika I. Z. početkom decembra 2020. godine, a onda ga predao Tešiću da bi otišao po Ljepoju.

Bivši šeg "Pink Pantera" ostavio je svoje vozilo na parkingu i seo u "pasat" kako bi tim kolima bio odvezen na "tajnu lokaciju" na kojoj će se sastati sa Belivukom. Međutim, ono što Ljepoja tada nije znao je da se sa tog sastanka nikada neće vratiti.

Kako su pokazali snimci sa sigurnosnih kamera, Ljepoja je odvezen do Belivukove "kuće strave" u Ritopeku, gde se veruje da je izvršavao najgnusnija dela - mučenja i ubistva.

Na objavljenim snimcima se vidi kako Ljepoja stiže u ovu kuću sa Tešićem, kao i kako nakon toga na istu lokaciju dolaze Belivuk i Miljković. Ljepoja iz kuće nikada nije izašao, a sumnja se da su Belivuk, Miljković, Tešić i još nekoliko lica, mučili, a potom brutalno ubili Ljepoju.

SD hronika

SD kosovo

SD info

SD izbori 2020

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD beograd

SD društvo

Vremenska prognoza
Clear sky
17 Beograd