fbpx
Skip to main content
policija

Novi momenti u slučaju silovanja mladića u Beloj Crkvi: Policija objavila šta se dešavalo kobnog dana!

Foto: Srbija Danas / Saša Džambić
Žrtvi su nakon silovanja oduzeli mobilni telefon u nameri da ga prisvoje i sebi pribave imovinsku korist

Više javno tužilaštvo u Pančevu donelo je naredbu o sprovođenju istrage protiv N. M. (21) iz okoline Pančeva i M. N. (21) iz Bele Crkve zbog osnova sumnje da su izvršili krivična dela silovanje (zaprećena kazna zatvora od 5 do 12 godina) i razbojništvo (zaprećena kazna zatvora od 3 do 15 godina).

Kako da uštediš za iPhone 11 Pro?

Kako da uštediš za iPhone 11 Pro?

Fakultet društvenih nauka dobio sedam akreditacija

Fakultet društvenih nauka dobio sedam akreditacija

STIGLI NALAZI OBDUKCIJE: Oslobođen osumnjičeni za ubistvo devojke iz Kragujevca u Budvi

STIGLI NALAZI OBDUKCIJE: Oslobođen osumnjičeni za ubistvo devojke iz Kragujevca u Budvi

- Osumnjičenima se stavlja na teret da su dana 28.09.2020. godine oko 21,00 časa u Beloj Crkvi silom i pretnjom prinudili oštećenog S. P. (19) na polne odnose, te silom oduzeli od oštećenog mobilni telefon u nameri da ga prisvoje i sebi pribave imovinsku korist, a kojom prilikom su oštećenom naneli teške telesne povrede - rečeno je iz Višeg javnog tužilaštva.

Nakon saslušanja osumnjičenih u tužilaštvu koji su prethodno lišeni slobode, istima je po predlogu tužilaštva određen pritvor od strane sudije za prethodni postupak Višeg suda u Pančevu, kako boravkom na slobodi ne bi ometali postupak uticanjem na oštećenog i svedoke koje je potrebno ispitati tokom istrage, zbog opasnosti da ne ponove krivično delo, kao i zbog činjenice da im se stavljaju na teret krivična dela za koja je propisana kazna zatvora preko 10 godina, a način izvršenja dela je doveo do uznemirenja javnosti koje može ugroziti nesmetano i pravično vođenje krivičnog postupka.

Dvojica osumnjičenih su više od tri sata mučili mladića. Udarali su ga pesnicama, šipkom, šutirali ga, i na kraju ga silovali.

- Molio sam boga i njih da me ne ubiju - rekao je zlostavljani mladić.

Seksualno iživljavanje nad devetnaestogodišnjakom otkriveno je kada je 19-godišnji mladić zatražio lekarsku pomoć.

Nakon što je žrtva seksualnog iživljavanja ispričala kako je sve mučena, policija je krenula u potragu za osumnjičenima i ubrzo je lociran i uhapšen N. M, dok se drugi osumnjičeni predao sam policiji dan nakon napada na devetnaestogodišnjaka.

Pročitajte i:

SD hronika

SD kosovo

SD info

SD izbori 2020

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD beograd

SD društvo

Vremenska prognoza
Mist
1 Beograd