Skip to main content
žena plače

ZVERSKI MUČENA MARIJA IZ KALUĐERICE: Slomljena i u suzama slavim ćerkin rođendan

Foto: Profimedia/ilustracija
Pretrpela teško nasilje od strane svog supruga.

- Sama ne bih mogla da proslavim rođendan ćerki kako dolikuje. Zahvalna sam zbog nove radosti na licima moje dece. Preživeli su traumu, sigurno su videli kako me je muž mučio - rekla je Marija koja je pretrpela teško nasilje od strane supruga.

Marija Ferizović (21), koju je dva dana zverski mučio nevenčani suprug Ahmed M. (40), proslavila je juče prvi rođendan najmlađem detetu.

"Uvek sam trpela i ćutala"

I dok je na sigurnom pokušavala da se opusti, pred očima su joj navirale slike nedavno proživljenog mučenja. Teško joj je bilo što je sve troje dece bilo u stanu dok je trpela iživljavanje.

- Ahmet ih je oterao da ne bi gledali šta mi radi. Suzdržavala sam se da ne pustim glas dok me je tukao , da ne bi čula deca. Uvek sam trpela i  ćutala, ali kad je počeo da me peče užarenim limom i žiletima, nisam mogla da izdržim, jaukala sam i vrištala - pričala je nesrećna žena za Kurir.

Nasilje
Foto: Profimedia

- Danas je mojoj najmlađoj ćerki prvi rođendan - rekla je Marija zahvalivši se na pomoći da joj ovaj dan prođe u znaku veselja i radosti. Ona je dodala da njen muž nije tukao decu, ali je često vikao na njih.

Kako se nezvanično saznaje, u  ponedeljak će morati u bolnicu zbog polomljenog nosa i vilice.  

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
20 Beograd