fbpx
Skip to main content
Stefan Popović

Albanci se svete zbog SRPSKOG FILMA O KOSOVU: Na administrativnom prelazu zadržan voditelj Popović

Foto: Privatna arhiva
Čist bezobrazluk

Stefan Popović voditelj filma “Kosovo: Momenat u civilizaciji“ u povratku sa humanitarne misije na Kosmetu, zadržan je na albanskoj strani administrativnog prelaza Merdare.

Bezobrazluk bez granica! Razulareni Albanci pozivaju na smrt Borisa Malagurskog zbog filma o Kosovu!

Poruka na kraju srpskog filma o Kosovu ledi žile u venama: Ovo je trenutak pred kojim će zanemeti svet

- U petak sam otišao na Kosovo sa humanitarnom organizacijom SPOJ Srbi iz Austrije da isporučimo dole Srbima pomoć. Ušao sam sa srpskom ličnom kartom. Sa Kosova sam krenuo nazad u nedelju uveče, na istom prelazu Merdare, gde sam i ušao. Kada sam predao ličnu kartu, policajac mi je rekao da imam neku kaznu i da krenem sa njima – kaže Popović za portal SrbijaDanas.com i dodaje da nije znao da ima bilo kakvu kaznu i o čemu se zapravo radi.

Kako nam je ispričao, izašao je iz automobila i krenuo zbunjeno za policajcima.

- Sedeo sam sa njima pola sata. Niko nije od njih znao da mi kaže šta se dešava, samo sam na ekranu kompjutera video svoju ličnu kartu i crvena tačka. Posle pola sata su videli da nemaju ništa detaljno o čemu se tu radi, pa su mi rekli da mogu da idem – kaže Popović i dodaje da su policajci bili zbunjeni, ali prijatni prema njemu bez obzira na celu situaciju.

- Rekli su mi da im je tamo pisalo da moraju da me zadrže na prelazu kada budem prelazio. Srećom bili su fini. Jesu me malo uznemirili kada su mi rekli da pođem sa njima, jer sve se to dešavalo negde oko ponoći i nije bilo prijatno, ali na kraju se sve završilo bez većih problema – objašnjava Popović.

Iako za sada nije poznat tačan razlog zadržavanja na administrativnom prelazu, pretpostavlja se da je u pitanju Popovićevo učešće u snimanju filma.

 

Pročitajte i:

SD info

SD kosovo

SD izbori 2020

SD hronika

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD beograd

SD društvo

Vremenska prognoza
Pretežno oblačno
1 Beograd