fbpx
Skip to main content
Aleksandar Šapić

Jaka poruka Šapića! "Država će biti jača od svake mafije"

Tanjug/Zoran Žestić
Šapić je prilikom posete Topličkom i Jablaničkom okrugu naglasio da država i državne institucije moraju imati podršku svih građana u borbi protiv kriminala.

Ulice naših gradova će biti bezbedne za sve u Srbiji, istakao je u Leskovcu potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke Aleksandar Šapić.

Šapić je prilikom posete Topličkom i Jablaničkom okrugu naglasio da država i državne institucije moraju imati podršku svih građana u borbi protiv kriminala.

- Moramo imati državu sa jakim institucijama, a ne anarhističku tvorevinu u kojoj će vladati kriminalci, strane službe ili ljudi krupnog kapitala i kontrolom medija. Policajci, tužioci, sudije koji se bore protiv najtežih oblika kriminala moraju osetiti podršku javnosti za težak posao kojim se bave - naglasio je Šapić i dodao da u toj borbi protiv kriminala ne može i ne sme biti zaštićenih.

Šapić je naglasio da država mora da pomaže poljoprivrednim proizvođačima na jugu Srbije.

- Podrška države nisu samo subvencije već i ulaganje u infrastrukturu. Da bismo bili konkurentni sa poljoprivrednicima, na primer iz Albanije ili Grčke, moramo uložiti u putnu infrastrukturu, protivgradnu zaštitu, podstaći dolazak investitora za preradu - rekao je Šapić.

- Ako negde ima smisla ulagati u putnu infrastrukturu, elektrifikaciju, posredovati kod banaka za povoljne kredite kako bi se poljoprivrednim proizvođačima omogućio kvalitetniji život i rad onda je to ovde u Jablaničkom okrugu koji je simbol paprike, paradajza i drugog povrća - zaključio je Šapić.

Vremenska prognoza
Slaba kiša
16 Beograd