fbpx
Skip to main content
Saša Janković i Aleksandar Vučić

VUČIĆA HTELI DA UBIJU U AVIONU! Iza rušenja predsednika Srbije stoji OVAJ AMBASADOR? Do detalja isplanirali državni udar

Foto: Profimedia/YouTubePrintscreen/NOVA S
Službe bezbednosti došle su do ovih informacija i u toku je njihova provera.

Ambasador jedne skandinavske države stoji iza specijalne operacije "Infarkt" koju je obelodanio nekadašnji zaštitnik građana i kandidat na predsedničkim izborima 2017. godine Saša Janković.

BEČIĆ O PRISLUŠKIVANJU I NAPADIMA NA VUČIĆA "Zločin ne samo prema predsedniku i njegovoj porodici, već je i zločin prema Srbiji"

BEČIĆ O PRISLUŠKIVANJU I NAPADIMA NA VUČIĆA "Zločin ne samo prema predsedniku i njegovoj porodici, već je i zločin prema Srbiji"

Vučić ima razlog za osmeh posle posete Merkelove: Nemačka kancelarka potrvrdila ko je lider u regionu

Vučić ima razlog za osmeh posle posete Merkelove: Nemačka kancelarka potrvrdila ko je lider u regionu

"Bio je jedan od junaka mog detinjstva" Vučić se oprostio od Minje Subote

"Bio je jedan od junaka mog detinjstva" Vučić se oprostio od Minje Subote

Janković je nedavno gostujući na jednoj od televizija obelodanio da su mu strane diplomate nudile da sa krticama iz redova Srpske napredne stranke ruši predsednika Aleksandra Vučića.

- Dešavalo mi se i da čujem: Ako nećeš sa Vučićem, sa kim bi mogao u SNS-u. Ako Vučiću slučajno otkaže srce… nešto mu nije ok srce… Šta na to čovek može da odgovori? - doslovce glasi izjava Jankovića koja je potresla srpsku političku scenu.

Srčani udar u avionu

Kako piše Informer, u celu aferu umešan je diplomata jedne skandinavske zemlje koji je Jankoviću na sastanku 2017. godine rekao da bi Vučić mogao "iznenađujuće brzo da umre" i da bi srčani udar mogao da ga zadesi u avionu, tokom puta u inostranstvo?!

Prema raspoloživim informacijama, službe bezbednosti došle su do ovih informacija i u toku je njihova provera.

Prema navodima izvora, istog dana kada je Jankoviću saopštio zločinački plan za otimanje vlasti, ambasador je imao i sastanak sa drugim predstavnicima opozicije.

- Posle završenog razgovora predstavnici opozicije napustili su sastanak. Janković je nasamo sa ambasadorom ostao još desetak minuta. Tada mu je izložen plan o "Vučićevom infarktu" koji bi ga zadesio u avionu, i o tome ko bi sve mogao da preuzme kontrolu nad državom - navodi izvor.

Podsetimo, nakon što je Jankovićeva izjava kao bomba zatresla Srbiju, jedna za drugom kao na traci nizale su se brojne reakcije.

Brojne reakcije

Sam šef države ocenio je da je Jankovićeva izjava "mnogo važna" i da zahteva podrobniju analizu.

- Sa pažnjom slušao šta je govorio Saša Janković i za mene tu nema prevelikih novosti ali sam mu zahvalan što je javno to rekao i siguran sam da nije slagao - kazao je Vučić odgovarajući na pitanja novinara posle obilaska prikaza naoružanja i vojne opreme na beogradskom Ušću.

Sa druge strane, Srpski telegraf otkrio je i objavio da je ministar u Vladi Srbije, visoki funkcioner SNS, pružao je svesrdnu pomoć stranim ambasadorima i centrima moći u pripremama za obaranje Aleksandra Vučića s vlasti.

Kako smo već pisali, u tu svrhu je strancima čak doturio i Vučićev zdravstveni karton, čije su podatke ambasadori koristili ubeđujući opozicione političare da treba da budu spremni "kad Vučića izda srce".

 

Vremenska prognoza
Clear sky
15 Beograd