Skip to main content
Zoran Babić

Babić: Iako sam bio samo saputnik, podnosim neopozivu ostavku

Foto: Srbija Danas
Vršilac dužnosti direktora Koridora Srbije Zoran Babić potvrdio je u izjavi Tanjugu da podnosi neopozivu ostavku na tu funkciju posle saobraćajne nesreće u kojoj je jedna osoba izgubila život.

- Izgubljen je jedan ljudski zivot. Za mene kao coveka sasvim dovoljno da vise ne obavljam funkciju na kojoj sam zatečen u momentu teške nesreće. Iako sam bio samo saputnik, za mene kao čoveka, to je dovoljan razlog da više ne obavljam funkciju vršioca dužnosti direktora Koridora Srbije. Bezbednost, sigurnost, to je ono što su bili moji ciljevi i to je potpuno jasan motiv da podnesem neopozivu ostavku -  izjavio je Babić za Tanjug.

Zoran Babić podnosi ostavku!

On je istakao i da za njega kao člana i kao funkcionera Srpske napredne stranke čiji je predsednik Aleksandar Vučić, nije potreban nikav poziv, ni naredba.

- Znanje, ali i moral, odgovornost i pre svega ljudskost i čestitost, osobine su koje u svakom od nas traži naš predsednik. I ne treba da mi kaže bilo šta. Ako me je predložio na funkciju, onda znam šta mi je činiti - rekao je Babić.

Vučić i Čepurin o rezultatima Putinove posete Beogradu, ali JEDNA TEMA je bila primarna

On je napomenuo da je to razlika koju Srpska napredna stranka, vođena Aleksandrom Vučićem, pravi u našem društvu i našoj državi.

- Nama se ne naređuje, mi znamo šta treba da činimo - ističe Babić.

Budućem direktoru Koridora Srbije želi, kako je naveo, uspeh u radu i što manje teških momenata, a predsedniku, stranci i Srbiji "stoji na raspolaganju", naveo je Babić.

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
21 Beograd