fbpx
Skip to main content
Pančevo

Napadnut aktivista SNS u Pančevu! Kuma Vuka Jeremića optužio da je poslao batinaše na njega

Foto: epancevo
U centru Pančeva, u kafeu "Hedonist", batinaši su fizički napali aktivistu Srpske napredne stranke Ivana Tešića

Tešić je bio sam, a rulja ga je napala fizički u toaletu pomenutog kafea. Kasnije su mu pretili teškim prebijanjem. Tešić ovo povezuje sa ranijim verbalnim pretnjama, snimanjem automobila i drugim oblicima nasilničkih pritisaka, o čemu je obavestio i policiju. Nažalost, njihova reakcija nije bila adekvatna.

Tešić je široj javnosti postao poznat kada je u Smederevu, na otvorenoj tribini, jedan na jedan, intelektualno ponizio Vuka Jeremića, koji nije imao odgovor niti na jedno Tešićevo pitanje, a tribina se neslavno završila. Ovaj napad Tešić povezuje sa tim događajem.

Pančevo
Foto: epancevo

- Rekli su mi da su me prepoznali sa tribine u Smederevu. Potom su me fizički maltretirali, zatim pretili prebijanjem. Bilo ih je trojica, ali nisam siguran da li ih je okolo bilo više, jer sam na nekoliko mesta oko kafea zatekao motke spremne za fizičke obračune. Već sedmicama mi prete batinama, snimaju mi automobil, prate me... Sve sam prijavio policiji, rekao je Tešić.

Tešić je za napad na njega optužio Nikolu Jovanovića potpredsednika Narodne stranke i kuma Vuka Jeremića i rekao da su njihovi ljudi danas u Pančevu na nekoliko punktova postavili džakove sa motkama, sa jasnom namerom da izazovu incidente koji bi kulminisali fizičkim nasiljem.

SD info

SD kosovo

SD izbori 2020

SD hronika

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD beograd

SD društvo

Vremenska prognoza
Mist
0 Beograd