fbpx
Skip to main content

BEZ GAĆA PRED POLICIJU: Razbijen lanac prostitucije

Velika akcija policije

Inspektori beogradske policije priveli su M. N. (40), M. M. (26) i D. Đ.(20) zbog sumnje da su posredovali u vršenju prostitucije. Naime, policajci su ušli u jedan stan na Novom Beogradu u trenutku dok su u njemu bila trojica osumnjičenih i njihova radnica sa klijentom. 

Policija je hapšenjem trojice osumnjičenih makroa, došli i do sedam devojaka koje su radile za njih.

Osumnjičenima M.N., M.M. i S.Đ. određeno je zadržavanje 48 časova nakon čega će uz krivične prijave biti privedeni nadležnom tužilaštvu. Takođe, protiv devojaka podnete su prekršajne prijave Prekršajnom sudu u Beogradu zbog odavanja prostituciji.

Hapšenju osumnjičenih, prethodio je rad inspektora koji su dobili operativne informacije da se u tom stanu u blokovima obavlja prostitucija. Istragom je utvrđeno da su devojke, većinom studentkinje, davale oglase na raznim sajtovima, a kako se sumnja, osumnjičeni su im pružali zaštitu.

Nakon dobijanja podataka, krenulo se u akciju. Inspektori su stupili u kontakt sa devojkama i prilikom ugovaranja posla dobili su potvrdu svojih sumnji u vezi sa stanom u blokovima. Zanimljivo je da su devojke prilikom dogovora davale identične odgovor u vezi mesta susreta. 

One su naglašavale diskreciju, ali i napominjale da posao neće biti obavljen ukoliko neki od njihovih prijatelja ne bude bio u stanu. Prisustvo prijatelja objašnjavale su kao zalog o svojoj bezbednosti jer su ranije imale neprijanih iskustava.

Nova droga satire mlade ruske prostitutke: I OPASNIJA I JEFTINIJA OD HEROINA!

Inspektori su sa Trećim osnovnim javnim tužilaštvom  u Beogradu krenuli u akciju.

U trenutku kada je akcija hapšenja započeta  i nakon prikupljenih podataka koliko osoba je osumnjičeno, a nakon ulaska u stan, policajci su zatekli u jednoj od soba devojku sa klijentom, kome su bile spuštene gaće. Klijent je bio toliko uplašen i mislio je da se ne radi o policiji već da je žrtva ucene. 

Osumnjičeni M.N. , M.M. i S.Đ. bili su u dnevnoj sobi, ispijali kafu i gledali televizijski program. Još dok je trajala akcija, locirano je i privedeno još šest devojaka.

policija
Foto: Srbija Danas / Saša Džambić

Daljom istragom treba da se utvrdi  tačna uloga osumnjičenih muškaraca i devojaka.

Ispovest prostitutke (22): Oduvek sam imala finu klijentelu, ali on je poseban

Sumnja se da je glavni organizator M. N.  koji je bio zadužen da iznajmi stan i brine o higijeni u njemu. Druga dvojica bili su zaduženi da pronađu i vrbuju devojke za rad u stanu, što su i radili. 

Troje osumnjičenih su od tih devojaka uzimali deo zarade, pod izgovorom da im pružaju zaštitu i pronalaze galantnu, a pre svega čistu klijantelu. 

Krajem prošle godine, policija u Novom Sadu uhapsila je Sašu R.  (46) pod sumnjom da je žene navodio da se bave prostitucijom. Osumnjičeni je do njih dolazio putem interneta, u kojem je tražio radnice za masažu. On je devojkama nakon razgovora rekao da mogu  slobodno da žive kod njega u stanu, a da ćemu od zarade ,naknadno, vratiti uložen novac i kiriju. 

Prostitutka (21) pucala dvaput čoveku u glavu, jer je nije dobro sek*ualno zadovoljio!

Kako je vreme prolazilo, a posao sa "masažama" išao loše , od jednog dobrice, osumnjičeni se pretvorio u zahtevnog gazdu i počeo da traži novac za stan i hranu.

 

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD info

SD kosovo

SD izbori 2020

SD hronika

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD beograd

SD društvo

Vremenska prognoza
Clear sky
26 Beograd