fbpx
Skip to main content
BIA

BIA traži od Crne Gore snimke i informacije o premlaćivanju mladića zbog tri prsta!

Foto: Srbija Danas
Bezbednosno informativna agencija Srbije obratiće se zvaničnim zahtevom Agenciji za nacionalnu bezbednost Crne Gore u kojem će tražiti sve relevantne informacije u vezi sa večerarašnjim divljanjem takozvanih crnogorskih patriota koji su pretukli mladića u centru Podgorice i to samo zato što je podigao tri prsta, saznaje se.

- Večeras na trgu u 18 časova DPS i vlast Crne Gore organizovali su doček vaterpolista, tu je bilo između 6000 i 7000 hiljada pristalica i navijača. Tu je bio predsednik Vlade Duško Marković, ministar sporta, gradonačelnik Podgorice, vrlo brzo skup se pretvorio u šovinističko divljanje i agresiju tako da nakon skupa kad su se razilazili navijači su divljali i provocirali okolinu, iznosili pogrdne anti srpske i šovinističke parole.

- Jedan od prolaznika na magistrali Budva - Cetinje podigao je tri prsta u znak revolta, nakon čega je prebijen od strane 15, 20 navijača. Grupa momaka je potom zbog revolta organizovala sačekušu na izlazu i kamenovali su autobus tih navijača. Crnogorski mediji hoće da naprave da je taj momak isprebijan zato što je kamenovan autobus, ali to je bilo obrnuto. Nije isti stepen ugroženosti prebijanje i kamenovanje vozila - saznaje se iz dobro obaveštenog izvora.

Takođe, saznaje se da Veselin Veljović, direktor policije i Zoran Lazović, pomoćnik direktora policije preko svojih veza u mitropoliji crnogorsko-primorskoj pritiskaju da crkva osudi kamenovanje kako bi prebijanje palo u drugi plan.

- Organizatori skupa plaćali su od 30 do 50 evra da iz cele Crne Gore dolaze aktivisti, ali pod uslovom da bude najmanje tri čoveka u vozilu. Oni nisu skupili više ljudi i to ih je revoltiralo i krenuli su u agresiju - kaže izvor.

BIA će uputiti zahtev AMB-u da se dostavi izveštaj sa posebnim akcentom na prebijanje ovog mladića. Uz sve to postoje i snimci koji to dokumentuju. 

+ Pošalji komentar 1 Pogledaj sve komentare
SRBIN iz Skoplja's picture

SRBIN iz Skoplja

E baš su junaci... Jado Božja, sve će vas Božja ruka stići i tako ošamariti da će vam zvoniti celog bednog života!

4 | 1

SD info

SD kosovo

SD izbori 2020

SD hronika

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD beograd

SD društvo

Vremenska prognoza
Pretežno vedro
3 Beograd