Skip to main content
Aleksandar Vučić

BOLI IH ŠTO ZNAJU DA NEĆE BITI NOVIH OLUJA: Neviđena ustaška kampanja protiv Vučića, ludilo je danas na VRHUNCU (FOTO)

Foto: SrbijaDanas/Saša Džambić/YoutubePrintscreen/RTS/Shutterstock
Posebno su ove godine hrvatski mediji upregnuti u kampanji protiv Srbije i predsednika Aleksandra Vučića a razlog je vrlo jednostavan - istina o hrvatskoj vojnoj akciji "Oluja" postala je vidljiva i ogoljena.   

Ustaše boli i to što znaju da neće biti novih "Oluja", neće više moći da nekažnjeno proteruju, kolju i bacaju u jame.

U antisrpskoj kampanji su mediji, političari, poslanici, bivši političari...

"ZAJEDNICA SRPSKIH OPŠTINA BEZ ODLAGANJA" Amerikanci spustili Kurtija na zemlju uoči sastanka sa Vučićem u Briselu

"ZAJEDNICA SRPSKIH OPŠTINA BEZ ODLAGANJA" Amerikanci spustili Kurtija na zemlju uoči sastanka sa Vučićem u Briselu

VUČIĆ NEĆE DA PRIZNA KOSOVO, NEĆE DA UVEDE SANKCIJE RUSIJI! Milanović danas nikad žešće preporučio Aleksandra Vučića kod srpskog naroda (VIDEO)

VUČIĆ NEĆE DA PRIZNA KOSOVO, NEĆE DA UVEDE SANKCIJE RUSIJI! Milanović danas nikad žešće preporučio Aleksandra Vučića kod srpskog naroda (VIDEO)

"NIKADA VIŠE NEĆEMO DA ĆUTIMO" Vučić uputio moćnu poruku svim građanima Srbije (VIDEO)

"NIKADA VIŠE NEĆEMO DA ĆUTIMO" Vučić uputio moćnu poruku svim građanima Srbije (VIDEO)

Plenkovićevo ustaško glasilo Dnevno.hr tako se ponovo ljuti što Srbi uopšte pominju zločinačku akciju "Oluja", koja predstavlja najveće etničko čišćenje posle Drugog svetskog rata, kada je proterano više od 250.000 Srba sa svojih vekovnih ognjišta.

"Tabloidi divljaju o Oluji" pišu potomci ustaških koljača, revoltirani činjenicom da Srbija predvođena Vučićem više ne sklanja i ne saginje glavu pred strašnim zločinima koje je naš narod pretrpeo.

Predsednik Hrvatske Zoran Milanović u današnjem govoru na proslavi zločinačke akcije "Oluja" u Kninu dotakao se Srbije i njenog rukovodstva, kao i odluka koje je vlast na čelu sa predsednikom Aleksandrom Vučićem donela.

- Je li dobro to da se ne priznaje Kosovo, da se ne uvode sankcije Rusiji? Oko toga vlada jedinstvo. Ako je to put koji je odabrala Srbija, mi tu pomoći ne možemo - rekao je Milanović.

Zoran Milanović
Foto: Tanjug/ HINA/Mario Strmotić

Ove reči ne umanjuje činjenica da je Milanović time upravo pohvalio predsendika Srbije jer ogromna većina građana Srbije ne želi nezavisno Kosovo i uvođenje sankcija Rusiji.

Mržnja prema Srbiji i Srbima, a pre svih prema predsedniku Aleksandru Vučiću iz teksta u tekst, od političara do političara, pa i u bolešću zahvaćenom delu javnosti, poprima bolesne razmere.

Tako je na društvenim mrežama osvanula slika fiskalnog računa iz jednog kafića na hrvatskom ostrvu Brač, gde odštampanim slovima piše: SMRT VUČIĆU - ŽIVELA HRVATSKA!

tvit
Foto: Twitter Printscreen

Zahuktava se ustaška mržnja, sada već ne iz dana u dana, već iz sata u sat, jer komandant kampanje Andrej Plenković želi da Srbija zaboravi ustaške zločine iz 20. veka, kako one iz Jasenovca, tako i one iz Oluje i Bljeska. 

U skladu sa tim su i napadi na film Oluja koji je snimljen u Srbiji i iznosi na videlo istinu u stravičnim ustaškim zločinima iz 1995. godine.

oluja
Foto: Printscreen/Jutarnji.hr

Hrvatima očigledno smeta što Vučić iz dana u dan iznosi nove dokaze o njihovim zlodelima, pa su napadi iz Zagreba na predsednika Srbije sve jači iz dana u dan. Nisu ustaše svesne da im prljava kampanja neće pomoći da zataškaju istinu koju predsednik Vučić priča svaki dan, da Srbi nikad ne bi zaboravili ustaške zločine. 

jutarnji
Foto: Printscreen

A ustaše mu istinu ne mogu oprostiti.

Dokaz za to je i ova strašna kampanja ustaških medija protiv prvog predsednika Srbije koji je želeo da oda počast žrtvama ustaškog logora Jasenovac, kada je opšti napad hrvatske politike na predsednika Srbije i počeo.

Vremenska prognoza
Clear sky
37 Beograd