fbpx
Skip to main content
Boško Obradović

BOŠKO I NJEGOVI FOLIRANTI NA DELU! Izmislili da su ih demonstranti PREBILI, pa još i lažno padaju u NESVEST! (VIDEO)

Foto: Srbija Danas
Na današnjim protestima prebijeni su i opozicioni lideri Dragan Đilas i Sergej Trifunović,

Lider pokreta Dveri Boško Obradović i njegovi stranački drugovi danas su izjavili za medije da su ih demonstranti prebili i da se osećaju loše. 

Oni su rekli da se incident dogodio na uglu Takovske ulice i bulevara kralja Aleksandra. Boško Obradović je samo kratko izjavio da je dobio nekoliko udaraca. Sa njim je povređen još jedan član Dveri koji na licu ima masnice od udaraca, a tvrdio je i da mu je loše i da će pasti u nesvest. 

Ipak, da ovo nije istina, dokaz je i video snimak na kom se jasno vidi kako Boškov stranački kolega folira da pada u nesvest, a pritom i namiguje svom lideru. 

Da je Boškov kolega isfolirao padanje u nesvest, dokaz je i još jedan video snimak, gde se vidi kako on kada ugleda kameru odjednom leže na beton, folirajući da će pasti u nesvest i da mu je loše. 

Da je neistina da je Boško Obradović napadnut, kao i njegove kolege, potvrdili su i okupljeni demonstranti koji su objasnili šta se dogodilo i šta je lider Pokreta Dveri izmislio.

Kako su rekli demonstranti, lidera Dveri niko nije ni takao od demonstranata, samo je bio brutalno izvređan.

- Radite isto svi. Idite sa ovih protesta. Nismo mi toliko glupavi. Isti ste kao svi. Gospodine Obradoviću, vi hoćete da ispadnete vođa ovog protesta, ali nećete to uspeti vi ste izdajnik - rekao je jedan od pristunih.

Podsetimo, na današnjim protestima prebijeni su i opozicioni lideri Dragan Đilas i Sergej Trifunović, njih su demonstranti napali i najurili sa protesta. 

 

SD info

SD kosovo

SD izbori 2020

SD hronika

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD beograd

SD društvo

Vremenska prognoza
Tamni oblaci
13 Beograd