fbpx
Skip to main content
Ana Brnabić

BRNABIĆ POSLALA JASNU PORUKU: "Napadi na Vučića i SNS najprljaviji do sada, mi ostajemo posvećeni ljudima i zemlji"

Foto: SNS
Ona je pozvala svakog člana SNS  da se aktivno uključi u kampanju jer je razgovor sa građanima i briga o njihovim problemima najbolji način da se odgovori na sve laži koje se svakog dana plasiraju.

Poverenica Gradskog odbora SNS Beograd Ana Brnabić nastavila je danas obilazak opštinskih odbora razgovorom sa članovima i aktivistima Srpske napredne stranke na Voždovcu i ocenila da je ovo veoma važan trenutak u kojem je neophodno da stranka bude složna i jedinstvena jer su pritisci ogromni i svakim danom sve veći. 

Istakla je da je, i pored toga što su izbori mesecima daleko, do sada najprljavija kampanja protiv Aleksandra Vučića i SNS već uveliko počela. 

Ana Brnabić
Foto: SNS

- Napadi koji dolaze od medija koji su ili u njihovom direktnom ili posrednom vlasništvu su svakodnevni i sastoje se u besmislenim i najprizemnijim lažima, od toga koliko koštaju cipele koje nosim, preko lažnih rođaka koje tobož zapošljavamo, do najbrutalnijih napada i uvreda na račun predsednika i njegove porodice. Svaki novi dan donosi novu laž u cilju diskreditacije i dehumanizacije. Sve to rade isti oni političari koji su vreme na vlasti proveli radeći isključivo za  sebe dok su građani Srbije svakoga dana ostajali bez posla i bivali sve siromašniji. Mi moramo da stavimo sve to po strani i ostanemo posvećeni ljudima i rezultatima - rekla je Ana Brnabić.

Ana Brnabić
Foto: SNS

- Mi se na izborima ne borimo ni za funkcije, ni za stranku, borimo se za našu opštinu, naš grad i našu zemlju - da nastavi da jača i da se razvija. I na dan kada su Srbi na KiM i stabilnost čitavog našeg regiona ponovo, neodgovornošću Prištine i nemarnošću međunarodne zajednice, ugroženi, važno je da se setimo da su Aleksandar Vučić i SNS vratili stabilnost i dostojanstvo Srbiji i Srbima na KiM i da je to još jedna stvar za koju ćemo se boriti na sledećim izborima. Za mir, stabilnost i budućnost.

Ana Brnabić
Foto: SNS

Ona je pozvala svakog člana SNS  da se aktivno uključi u kampanju jer je razgovor sa građanima i briga o njihovim problemima najbolji način da se odgovori na sve laži koje se svakog dana plasiraju.

 

Vremenska prognoza
Slaba kiša
15 Beograd