fbpx
Skip to main content
Milo Đukanović

CRNOGORCI ŠIRE SPISAK NEPOŽELJNIH SRBA: Ministar i narodni poslanici na Milovoj listi?!

Foto: Profimedia
Osim četvorice intelektualaca na crnoj listi mogli bi se naći i pojedini naši političari, među kojima su ministar odbrane Aleksandar Vulin, šef radikala Vojislav Šešelj i član predsedništva SNS Vladimir Đukanović!

Razlozi za to su što i oni, poput Matije Bećkovića, Čedomira Antića, Aleksandra Rakovića i Dejana Mirovića, ''vređaju ugled i slave nasilni nestanak Crne Gore''.

Predsednik Srbije se sastao sa američkim kongresmenom: Podrška Srbiji na putu za razrešenje kosovskog pitanja!

Vojislav Šešelj, lider SRS-a, kaže da ga to uopšte ne iznenađuje, ali da Srbija mora odlučno da reaguje i uzvrati kontramerama.

Suđenje Karadžiću U BLOKADI: Sukob sudija Merona i Antonetija zbog bivšeg predsednika Republike Srpske

- Vrlo je moguće da će me staviti na taj spisak zabranjenih. Meni to ne bi bio prvi put, već su me zabranjivali. Srbija treba da uzvrati tako što će toj bagri, koja to radi, zabraniti ulazak u našu zemlju. Dakle, celoj crnogorskoj vladi, predsedniku Republike i glavnim državnim funkcionerima. Svima! Srbija treba i da povuče ambasadora iz Podgorice i da tamo zatvori ambasadu - kaže Šešelj.

vojislav-seselj
Foto: Srbija Danas

Vladimir Đukanović navodi i da je sam dobio informacije iz pouzdanih izvora da će mu biti zabranjen ulazak u Crnu Goru. On dodaje da je planirao da sledeće nedelje putuje u Budvu i da prisustvuje značajnoj ceremoniji, ali da je sada taj njegov put doveden u pitanje.

Dačić o NAJNOVIJEM povlačenju priznanja nezavisnosti Kosova: Veliki uspeh za Srbiju, nastavljamo borbu

- Van svake pameti je to što rade! Juče sam dobio potvrdu da bi mi ulazak mogao biti zabranjen. A dobio sam poziv da 7. novembra prisustvujem veličanstvenom skupu u Budvi, na kojem će se obeležiti 100 godina od ujedinjenja Srbije i Crne Gore. Ne znam sada da li da idem jer ne želim da pravim probleme svojoj državi, niti samim organizatorima događaja, videću šta će biti moja odluka na kraju - kaže Đukanović.

Vladimir Đukanović
Foto: Srbija Danas

- To što rade pokazuje slabost vlasti Mila Đukanovića, koja želi da falsifikuje istoriju, slabost u argumentima, jer ako nešto zabranjuješ, nasilno rešavaš, nemaš argumentaciju, to je Milova bruka, njegov problem. Ukoliko nastave ovo da rade, treba da reagujemo. Ogroman broj crnogorskih političara ima u Srbiji mnoge nekretnine, silnu imovinu, račune i trebalo bi razmisliti da im se ta imovina konfiskuje, da im se računi zamrznu. To što Duško Marković kao privatni Milov udbaš radi jeste nečuveno i treba takve ljude udariti po džepu. Inače, nikada ne kritikujem srpsku Crnu Goru, samo kritikujem Montenegro, a taj falsifikat nema nikakve veze sa Crnom Gorom - kaže Đukanović.

Pratite nas i na našem instagramu SrbijaDanas.

 

Pročitajte i:

SD info

SD kosovo

SD izbori 2020

SD hronika

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD beograd

SD društvo

Vremenska prognoza
Clear sky
9 Beograd