Skip to main content
Aleksandar Vučić

"Da razlike ostavimo po strani i da svi stanemo uz našu himnu" Predsednik Srbije poslao moćnu poruku ujedinjenja (VIDEO)

Foto: Instagram/Printscreen/buducnostsrbijeav
Predsednik Srbije poslao poruku svim Srbima

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poslao je poruku svim Srbima i moćnim videom zatražio da se ujedinimo i da svi stanemo uz našu himnu "Bože pravde".

- Demokratija ne znači samo vladavinu većine, već i poštovanje prava manjine, prava na drugačije mišljenje i iznošenje drugačijih stavova. Zato ću uvek braniti sve one koji ne vole našu himnu "Bože pravde", koji nisu oduševljeni našom crveno-plavo-belom trobojkom, jer imaju pravo da se tako prema našim znamenjima, obeležjima i svečanim pesmama odnose - rekao je Vučić i dodao:

- Ali smatram da je sramota i da nije dobro da pojedine društvene grupe, političari i mediji vređaju na najgori i najbesmisleniji mogući način sve ono što predstavlja jedinstvo i zajedništvo naše zemlje i našu himnu i našu zastavu posebno u trenucima kada smo izloženi velikim pritiscima i kada očekujemo još veće pritiske po pitanju opstanka celovitosti naše zemlje. Zato pozivam sve ljude da se ujedinimo, da razlike ostavimo po strani i da svi stanemo uz našu himnu "Bože pravde", živela Srbija! - rekao je Vučić. 

 

Vremenska prognoza
Clear sky
27 Beograd