fbpx
Skip to main content
skupstina

Danas glasanje o presađivanju organa u Srbiji!

Foto: Srbija Danas / Saša Džambić
U skupštini radno

Skupština Srbije glasaće danas o setu zakona iz oblasti zdravstva, među kojima je Predlog zakona o presađivanju ljudskih organa.

Poslanici će se izjasniti o Predlogu zakona o ljudskim ćelijama i tkivima, kao i izmenama i dopunama Zakona o psihoaktivnim kontrolisanim supstancama.

Na dnevnom redu je Predlog odluke o izboru sudija koji se prvi put biraju na sudijsku finkciju, Predlog odluke o prestanku funkcije javnog tužioca u Osnovnom javnom tužilaštvu u Negotinu, Predlog odluke o izboru članova Komisije za kontrolu izvršenja krivičnih sankcija.

Skupština
Foto: Profimedia

Glasaće se i o Predlogu odluke o izmeni Odluke o utvrđivanju sastava stalnih delegacija Narodne skupštine u međunarodnim parlamentarnim institucijama, kao i o Predlogu odluke o izmenama Odluke o izboru članova i zamenika članova odbora Narodne skupštine.

Pred parlamentarcima je i Predlog zakona o potvrđivanju Dodatnog protokola između Srbije i Međuanrodne agencije za atomsku energiju uz Sporazum između SFRJ i Međunarodne agencije za atomsku energiju o primeni garancija u vezi sa Ugovorom o neširenju nuklearnog oružja.

 

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD info

SD kosovo

SD izbori 2020

SD hronika

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD beograd

SD društvo

Vremenska prognoza
Pretežno oblačno
8 Beograd

Korona skener

Korona virus COVID-19