fbpx
Skip to main content
Danilo Vučić

Zašto nije opasno pomenuti ime Dragana Đilasa i reći da je on OPASAN!

Foto: Printscreen
Nova besramna provokacija

Današnja naslovna strana Danasa je bajata! Zašto? Nije prvi put da se pominje ime sina Aleksandra Vučića, Danila. Nije prvi put da se njegovo ime blati i stavlja u politički kontekst kome ne pripada. Nije prvi put da mu se pripisuju dela, zlodela i koješta samo i isključivo jer je sin Aleksandra Vučića, pri čemu Danas koristi najgore alate tabloidnih medija u obračunu u kome je sin Danilo meta, a cilj rušenje predsednika Vučića.

Danilo Vučić
Foto: Printscreen

Niskotiražni Đilasov Danas je danas i svaki prethodni put jasno i nedvosmisleno legitimisao korišćenje dece u svhu političkih obračuna i time zapravo pokazao svoju političku nemoć i izopačenost.

Da li je sin Aleksandra Vučića, Danilo, najlakša žrtva koju treba rastrgnuti ne bi li se skupili politički poeni? Da li se Đilas sada prsa u prsa bori sa Aleksandrovim sinom Danilom, umesto direktno sa Aleksandrom, noseći se mišlju da će dvadesetogodišnjaka ipak lakše savladati nego Vučića? Da li je ovo početak naslovnih strana na kojima ce deca političara biti lica i naličja svojih roditelja? Ili je ovo samo naslovna strana koja treba da bude početak reakcije svih nas koji ćemo reći: NE DIRAJTE DECU!

Nije prvi put da to radite, ali mora biti poslednji! I još pitamo: ko od političara će se usuditi da osudi ovo što radi Danas, i kada se će usuditi: danas, juče ili malo sutra?

I još kažemo: Nije opasno spomenuti ime Opasnog Dragana Đilasa koji ne bira sredstva na putu ostvarenja svog cilja... Ali je opasno da na to svi ćutimo!

Vremenska prognoza
Pretežno oblačno
2 Beograd