fbpx
Skip to main content
aleksandar-jovicic

"Ðilas, Stefanovič i Jeremić su kao desperadosi pustošili Srbiju" Jovičić: Borku i "kompanjonima" smeta jaka Srbija

Foto: Srbija Danas
Jovičić navodi i da su kriminal i korupcija bili glavni mehanizmi funkcionisanja prethodnog sistema vlasti, koja je od države napravila "mafijašku hobotnicu"

Aleksandar Jovičić, član Predsedništva SNS kaže da je Borislav Stefanović danas izjavom protiv Kriznog štaba i vodećih epidemiologa i stručnjaka još jednom pokazao da je jedini program i ideja njega i njegovih kolega da napadaju sistem i Aleksandra Vučića i minimalizuju sve što je za osam godina urađeno u Srbiji.

HRAM SVETOG SAVE GOTOV DO KRAJA OKTOBRA! Patrijarh poručio: Da nije bilo braće Rusa, gradili bismo ga još 100 godina (VIDEO)

HRAM SVETOG SAVE GOTOV DO KRAJA OKTOBRA! Patrijarh poručio: Da nije bilo braće Rusa, gradili bismo ga još 100 godina (VIDEO)

DAČIĆ PRED FORMIRANJE NOVE VLADE PORUČIO: Ponosni smo na sve što smo zajedno uradili za osam godina naše koalicije

DAČIĆ PRED FORMIRANJE NOVE VLADE PORUČIO: Ponosni smo na sve što smo zajedno uradili za osam godina naše koalicije

VUČIĆ NA SVEČANOSTI U KINESKOJ AMBASADI: Obeležen Dan NR Kine u Srbiji, predsednika dočekala Čen Bo

VUČIĆ NA SVEČANOSTI U KINESKOJ AMBASADI: Obeležen Dan NR Kine u Srbiji, predsednika dočekala Čen Bo

- A na njihovu veliku žalost urađeno je mnogo - kaže Jovičić u saopštenju koje je dostavljeno medijima.

- Stefanović je očigledno besan što su Krizni štab i Vlada Srbije zajedničkim radom i razumnim koracima i merama uspeli da se jedna mala Srbija u borbi sa svetskom pandemijom korona virusa bolje izbori nego većina velikih evropskih i svetskih država - navodi Jovičić reagujući na kritike Stefanovića na račun kriznog štaba i države.

Dodaje da Borku Stefanoviću, kao i "njegovim kompanjonima" Ðilasu, Jeremiću, Obradoviću i Mariniki Tepić smeta stabilna Srbija jer im, kako kaže, to umanjuje šanse da se vrate na vlast i dovrše pljačku koju su u kontinuitetu više od deset godina činili.

Licemer Stefanović kritikuje Moravski koridor koji će biti završen za četiri godine i čime će gotovo cela Srbija biti povezana auto putevima. I to smeta čoveku koji je bio na vlasti kada je Koridor 10 zidan kao Skadar na Bojani i "otvaran" svaki put samo pred izbore i pred kamerama - kaže Joviči.

Dodaje da dok su "Ðilas, Stefanović i Jeremić kao desperadosi pustošili Srbiju", nije završena ni jedna deonica auto puta, a, kako tvrdi, Aleksandar Vučić im smeta jer je Srbija za četiri godine dobila 320 km auto-puta.

Jovičić podseća da je u 2019. kroz Srbiju prošlo 65 miliona vozila dok je 2011. nije bilo ni 28 miliona.

Sve o čemu je Stefanović govorio u psihologiji se zove "sistem ogledala", a to je kao kada lopov viče "drž' te lopova" - navodi Jovičić i nabraja da je reč o rekorderima po broju propalih privatizacija, uništenih firmi i pola miliona otpuštenih ljudi, a "sada napadaju predsednika Vučića i govore besmislice o malim platama i penzijama".

Jovičić navodi i da su kriminal i korupcija bili glavni mehanizmi funkcionisanja prethodnog sistema vlasti, koja je od države napravila "mafijašku hobotnicu".

- Sigurno je Borko Stefanović besan što je Vučić isekao hobotnicu pipke i što smo jedva uspeli da vratimo državu na kolosek gde se poštuju zakoni, a ne ono što zatvoreni krug mafijaša i tajkuna odluči - naveo je Jovičić, a Stefanoviću je poručio da je najbolje da se on i njegovi saborci ne pojavljuje pred građanima, jer su im, kako kaže, oni još 2012. poručili da su "ružna prošlost".

SD info

SD kosovo

SD izbori 2020

SD hronika

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD beograd

SD društvo

Vremenska prognoza
Clear sky
13 Beograd