Skip to main content
Nebojša Zelenović

Građani Šapca plaćaju milionske odštete za nezakonite otkaze koje su Zelenović i njegovi saborci davali poštenim radnicima

Foto: Tanjug/Dimitrije Goll/ Vikipedia
Neboša Zelenović i njegovi saborci godinama su sprovodili politički teror u gradu pokraj Save, tako što se na najbrutalniji način obračunavala sa političkim neistomišljenicima, piše Embargo.rs

Portal Embargo.rs objašnjava kako je funkcionisao taj sistem: "Ko god se usprotivio sprovođenju 'pokvarene interesne' politike stranaka na vlasti i njihovih činovnika iz zgrade gradske Uprave 'morao je da leti'!? Neko sa smanjenjem plate, raspoređivanjem na niže radno mesto u javnoj upravi ili u preduzećima koja su na gradskom budžetu! To je posebno važilo za direktore. Jer, svako ko se opirao o naređenja iz gradonačelnikovog kabineta mogao je odmah da pakuje stvari. Bila je samo dilema, da li će na ulicu, da li će ostati bez posla ili će biti raspoređen na neko ponižavajuće radno mesto?! To, što je iza sebe imao radne rezultate, uspehe i adekvatnu stručnu spremu, nikoga nije zanimalo… Znači, neposlušni i pošteni su se kažnjavali… Licemeri, neradnici, lopovi i posebno poslušnici su nagrađivani…"

Dokument
Foto: Embargo.rs

Kako navodi isti portal i dalje ima nade, da će građani Šapca uskoro videti leđa ovoj grupici interešdžija koja godinama neizbornom voljom naroda uzurpira vlast u Šapcu, dokaz je nedavna presuda Osnovnog suda u Šapcu, kojom se nalaže gradskoj Upravi da oštećenom Branku Vujkoviću isplati sve zaostale zarade sa zakonskom zateznom kamatom, počev od aprila 2017.godine, kada je odlukom spomenutih u pređašnjem delu teksta – ostao bez adekvatnog radnog mesta! Biće mu nadoknađen svaki dinar koji su mu zakinuli.

I što je najgore: baš ih briga kolika će biti naknada pričinjene štete gospodinu Vujkoviću, jer će sve to građani Šapca platiti! Iz gradske kase, budžeta, dok će stvarni krivci ( Zelenović i njegovi saborci) opet proći nekažnjeno, pita se portal Embargo.

 

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD info

SD kosovo

SD hronika

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD beograd

SD društvo

SD drug nije meta

Vremenska prognoza
Clear sky
21 Beograd