Skip to main content
Ramuš Haradinaj

HARADINAJ ZAPRETIO AKO POSTANE PREMIJER: Uništiti srpski ustav, Kosovo do Niša!

Foto: Tanjug
Lider Alijanse za budućnost Kosova (AAK) Ramuš Haradinaj rekao je da bi trebalo neko da dođe i uništi agendu Srbije kojom se ona ruga Kosovu

Lider Alijanse za budućnost Kosova (AAK) Ramuš Haradinaj rekao je da bi trebalo neko da dođe i uništi agendu Srbije kojom se ona ruga Kosovu. On kaže da je i sam bio plen ove agende, jer je više od tri meseca bio u pritvoru francuskih vlasti.

U emisiji „Rokum rol“ na TV Rokum, Haradinaj je rekao da bi „trebalo kazati Evropskoj uniji (EU), a posebno SAD, da mi nismo narod da se neko poigrava i ruga sa nama!“, navodi portal „Info ks“, a prenosi "Sputnjik".

SPREMA LI SE VELIKO ZLO?! Evo koji su AGRESIVNI planovi Albanaca na Kosovu i Metohiji!

„Na ovu temu Evropa ne radi ništa. Zahvalan sam Berlinu, koji je imao jasan pristup za mene, ali kada je u pitanju Brisel, ovo nije fer, jer se na Balkanu EU vidi kao strana koja ne može da uveri stranke da donesu teške odluke. Trebalo bi da reaguje Amerika i da Srbiji pokaže njeno mesto“, dodao je Haradinaj.

Ramuš Haradinaj
Foto: Profimedia

On je rekao da Srbija treba da izbriše Kosovo iz preambule njenog ustava.

„Ako Evropa i Amerika ne odrade ovaj posao, onda nam ne preostaje ništa drugo nego da uvedemo reciprocitet, dok oni drže Kosovo u svom ustavu, onda je red i na nas da trećinu njihove teritorije uvrstimo u našu teritoriju“, rekao je Haradinaj.

KLAĆEMO SRPSKU DECU! Stravične pretnje brata Ramuša Haradinaja upućene SRBIMA (FOTO)

„Neće više da se s nama poigrava loš komšija“, dodao je Haradinaj.

On je kazao da ukoliko postane premijer, a Srbija za to vreme ne izbriše Kosovo iz svog Ustava, onda će on ubaciti trećinu njihove teritorije u našu, počevši od Niša.

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
19 Beograd