fbpx
Skip to main content
Hrvati

Hit pomama u REGIONU: Hrvati dolaze u Srbiju po VEĆI PE*IS!

Foto: Profimedia
Žene, obratite pažnju!

Muškarci iz Slovenije, Hrvatske i Crne Gore masovno dolaze u Srbiju na operaciju povećanja penisa. Prema rečima lekara, komšije hrle u Srbiju na "popravku muškosti" zbog dobrih stručnjaka, pristupačnije cene zahvata i diskrecije.

Hrvati na udaru bolesti koja SKRAĆUJE P*NIS!

Plastični hirurg Dimitrije Panfilov kaže da pod nož odlazi veliki broj pacijenata iz zemalja regiona koji imaju problem s veličinom polnog organa. On tvrdi da je operacija rešenje za muškarce koji sve češće obolevaju od Pejronijeve bolesti koja dovodi do skraćivanja penisa, slabljenja erekcije i bola. Međutim, kaže, dolaze i mnogi medicinski zdravi.

- To traže najčešće oni koji imaju kompleks - utiče im na psihu, ne mogu da zadovolje svoju partnerku i seksualni život ima predstavlja noćnu moru. S vremenom, javlja im se i osećaj sramote. Zato se komšije, pa i Srbi odlučuju na ovu intervenciju, jer važe za MAČO MUŠKARCE - kaže dr Panfilov.

Muškarac otkopčava pantalone
Foto: Profimedia

Operacija traje oko sat i po i radi se pod totalnom anestezijom.

- Pacijenta uspavamo i radimo zahvat u tri faze. Pomoću plastike koža penisa se produžava, a zatim se zaseče ligament ispod stidne kosti kako bismo mogli što više dužine  da izvučemo. To se lepo fiksira i zašije, a onda se u novu veličinu ubrizga određena količina masnog tkiva kako bismo im dali duži i deblji penis. Medicinski, penis najviše može da se produži z pet centimetara - kaže lekar dodajući da je seks strogo zabranjen dve nedelje nakon zahvata.

Ograničena veličina

Seksolog i urolog Aleksandar Milošević ističe da muškarci iz Hrvatske, ali i ostalih zemalja iz regiona, dolaze u srpske ordinacije zbog tima genitalnih hirurga koji je među najboljima u Evropi.

PORNIĆI U ŠKOLI? Danski seksolog uvodi porno sadržaje u škole!

- Poslednjih godina raste broj pacijenata koji žele da poprave svoji polni organ, uvećaju ga ili isprave. Srbija ima najbolje stručnjake koji su učili od pokojnog profesora save Perovića i nema greške u radu kada su ovakve intervencije u pitanju. Pored zdravstvenih problema, muškarci se na ovaj korak odlučuju kako bi mogli da se pohvale svojom alatkom i bili puni samopouzdanja - ističe Milošević.

Muškarac i žena u krevetu
Foto: Profimedia

Ipak savetuje muškarce da vode računa o željenoj veličini, jer to nije garancija poboljšanja seksualnog života.

- Najbolje je imati prosečan penis, a to je između devet i 16 centimetara, jer što je penis veći, erekcija se teže održava. Zato je najbolje konsultovati se sa lekarom pre intervencije - smatra Milošević.

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD info

SD kosovo

SD izbori 2020

SD hronika

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD beograd

SD društvo

Vremenska prognoza
Tamni oblaci
11 Beograd