fbpx
Skip to main content
igor-becic

Igor Bečić: Cilj pojedinih ambasada je da odstrane Vučića iz političkog života

Foto: Srbija Danas / Saša Džambić
Saopštenje Igora Bečića prenosimo u celosti

- Kao predsednik Odbora za kontrolu službi bezbednosti više puta sam upozoravao da postoje centri moći i zvaničnici iz pojedinih ambasada čiji je cilj odstranjivanje Aleksandra Vučića iz političkog života Srbije i njegova likvidacija ukoliko im to ne pođe za rukom na izborima.

Ne mogu reći da mi je drago sto je gospodin Janković potvrdio moje tvrdnje, jer od čoveka njegovog obrazovanja i bivšeg zaštitnika građana, očekuje se da ovakva saznanja ne prikriva, već odmah da podeli sa nadležnim državnim organima bez zadrške. Jedino na čemu sam zahvalan gospodinu Jankoviću je činjenica da je svoja saznanja izneo na opozicionoj televiziji koja se uređuje iz stranih centara moći.

Sada je valjda i svima koji su se do juče bukvalno izrugivali tvrdnjama o ugroženosti Aleksandra Vučića potpuno jasno da mi sve vreme govorimo istinu i baratamo činjenicama. A građani imaju priliku da se uvere koliko hrabrosti i snage je potrebno ako želite kao Vučić da svoju državu vodite napred, unapređujete ekonomski status građana i jačate Vojsku Srbije.

Nije to ni malo jednostavno kada ste patriota i siguran sam da ne postoji čovek koji bi to radio kao što to radi predsednik Vučić, ne razmišljajući o posledicama koje to može imati po njegov život ali i po članove njegove porodice - navodi Igor Bečić u svom saopštenju. 

 

Vremenska prognoza
Umerena kiša
8 Beograd