Skip to main content
Tamara Vučić

Prva dama Srbije, Tamara Vučić otkrila koliko joj je važno kako se oblači (FOTO)

Foto: Srbija Danas
Kao supruga predsednika naše zemlje intrigira javnost svojom pojavom

Tamaru Vučić, suprugu predsednika Vučića, bila je nedavno na reviji dizajnera Igora Todorovića u Beogradu. Prva dama Srbije otkrila je koliko joj je kao supruzi predsednika naše zemlje važna moda i o čemu je razgovarala s Eminom Erdogan, ženom prvog čoveka Turske Redžepa Tajipa Erdogana, prilikom nedavne posete srpskoj prestonici.

Prva dama Srbije na modnoj reviji: Pogledajte sa kim je došla Tamara Vučić (FOTO)

PRVE DAME Srbije i Turske otvorile obnovljeni Dom za nezbrinutu decu

Kada su se pre 10 dana u Beogradu sreli Vučić i Erdogan, domaću javnost je stilom i životnom pričom zaintrigirala Emina Erdogan, o kojoj Tamara kao njen domaćin ima samo reči hvale.

- Veoma, veoma pozitivan utisak je ostavila na mene. Ona je divna, topla žena. Provele smo skoro ceo dan zajedno, imale smo prilike da razgovaramo o mnogim temama. Jedna od glavnih tema o kojoj smo pričale bio je natalitet i problem nataliteta u našoj zemlji. Razmenjivale smo iskustva, pričale o tome kako stoje stvari u Turskoj i kako je to kod nas. Tako da mogu da kažem da, i pored nekih problema kojih ima i koji se sada ispravljaju zakonom, žene u našoj zemlji ipak imaju mogućnost godinu dana plaćenog porodiljskog odsustva, što je daleko ređe u nekim drugim zemljama. I to je jedna vrlo pozitivna stvar - rekla je.

Tamara Vučić i Emina Erdogan
Tamara Vučić i Emina Erdogan
Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

Tamara je za tu priliku odabrala jednostavnu crnu kombinaciju, dok je Emina ponovo uspešno uskladila moderno i tradicionalno.

Na pitanje koliko je Tamari važan utisak koji ostavlja svojim načinom odevanja, rekla je da se oblači onako kako se oseća.

- Svakako je bitan taj utisak. Ja se trudim da se oblačim onako kako se osećam. Ako se to uklapa u neki pozitivan opšti utisak, meni je drago - komentariše Tamara.

Tamara je na sastanku sa Erdoganovom ženom i Vučićevoj inauguraciji imala jednu istu stvar: Evo o čemu je reč (FOTO)

Osim razgovora o važnim društvenim pitanjima, Tamara Vučić i Emina Erdogan izazvale su veliko interesovanje i svojim stilom, pa je politički događaj dobio i na modnom značaju.

Na reviji Igora Todorovića pojavila se u jednostavnoj crno-beloj kombinaciji, a o radu našeg istaknutog dizajnera rekla je sledeće:

- Pratim rad Igora Todorovića, sviđa mi način na koji on radi. Ali, iskrena da budem, zaista se ne razumem nešto posebno u modu. Mogu da kažem da mi se dopadaju njegovi određeni modeli i nekoliko modela iz njegove nove kolekcije sam čak i videla. Volela bih da se nađu u mom ormanu, ako to bude bilo moguće - rekla nam je Tamara i dodala da je dizajner njen veliki prijatelj.

Svako pojavljivanje Tamare Vučić u javnosti obeležio je klasičan i odmeren stil. Boje koje bira su uglavnom svedene, bela i crna. Krojevi su jednostavni.

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
35 Beograd