fbpx
Skip to main content
Barbara Vitez

Iz Centra za bezbednost poručuju: Učinićemo sve da dođe do bilo kakvog traga koji vodi do Barbare

Foto: Facebook/Vitèz Endre
Već su sproveli istraživanje terena oko Tise i utvrdila kakva je priroda te reke

Istraga o nestanku Barbare Vitez (15) iz Sente puna je nelogičnosti, moj tim i ja ćemo naći Barbaru živu ili mrtvu, kaže privatni detektiv Stevan Đokić, predsednik Centra za bezbednost, istrage i odbranu, organizacije koja se bavi pronalaženjem nestalih lica.

Đokić otkriva da je u dogovoru sa porodicom Vitez počeo sprovođenje nove istrage o Barbarinom nestanku i da će učiniti sve da dođe do bilo kakvog traga koji vodi do nje.

spasavanje
Foto: Srbija Danas

On tvrdi da od nestanka devojčice 25. novembra prošle godine, policija nije dala nijedan dokaz da je Barbara pala u Tisu.

Kako je rekao, organizacija DBA je već sprovela istraživanje  terena oko Tise i utvrdila kakva je priroda te reke, tj. da li ona može telo tek tako da proguta, a da ono nikad ne bude pronađeno.

Kada će Barbara Vitez biti pronađena? Prikupljeni dokazi ukazuju NA JEDNO!

Barbarin otac i dalje tvrdi da mu je ćerka živa.

- Moja Barbara nije pala u Tisu i ostajem pri tome. Ona se plaši visine i u najvećem ludilu ne bi se popela na most i ogradu. Njeni drugovi kriju istinu i to mora da izađe na videlo. Znam da je moja ćerka živa i želim da je pronađem - poručio je Endre Vitez.

 

Pročitajte i:

SD info

SD kosovo

SD izbori 2020

SD hronika

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD beograd

SD društvo

Vremenska prognoza
Clear sky
12 Beograd