fbpx
Skip to main content
Nemanja Joksimović

Nemanja Joksimović: Licemerje Đilasa i njegove kombi stranke je svakog dana sve veće i veće

Foto: Twitter/Printscreen/@n_joksimovic
Joksimović je istakao da su Đilasovi mediji užasno licemerni

Zamenik šefa odborničke grupe SNS i narodni poslanik, Nemanja Joksimović danas je istakao da ono što su juče započeli Đilasovi mediji danas po starom oprobanom receptu nastavljaju.

Novi sastanak u Palati Srbija: Vučić sutra prima akreditivna pisma tri nova ambasadora

Novi sastanak u Palati Srbija: Vučić sutra prima akreditivna pisma tri nova ambasadora

RUSI OBOŽAVAJU SRBIJU, A VUČIĆ RUSIJU I PETERBURG: Predsednik preporučio braći šta da posete kad dođu kod nas

RUSI OBOŽAVAJU SRBIJU, A VUČIĆ RUSIJU I PETERBURG: Predsednik preporučio braći šta da posete kad dođu kod nas

Ministarka Obradović primila treću dozu vakcine: Fajzer za bolji imunitet

Ministarka Obradović primila treću dozu vakcine: Fajzer za bolji imunitet

- Ono što su juče započeli Đilasovi mediji danas po starom oprobanom receptu, gle čuda, nastavlja njegova kombi stranka u svom bednom saopštenju pokušavajući i rukama i nogama da umanji napad na reditelja Predraga Gagu Antonijevića - rekao je Joksimović i dodao: 

- To im naravno nije bilo dovoljno pa su danas napali i predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića, jer je valjda i on kriv što je proslavljeni srpski reditelj brutalno prebijen.

Joksimović je istakao da su Đilasovi mediji užasno licemerni.

- Dokle to njihovo licemerje ide pokazuje i činjenica da o fašizmu govore oni koji su tokom svojih protesta na Terazijama postavili vešala, ista ona na kojima su 1941. godine nacisti tokom okupacije vešali Srbe, šaljući time poruku da treba vešati sve one koji podržavaju odgovornu politiku Aleksandra Vučića. Ili možda da ih podsetim da su baš oni, po direktnom nalogu svog šefa Dragana Đilasa, spaljivali knjige u centru Beograda, kao što su to radili Hitlerovi nacisti 1933. godine. Možda su zaboravili da su baš oni, Đilasovi sledbenici, jurili političke protivnike po kućama gde žive sa svojim porodicama, što je nezabeleženo u modernoj istoriji Evrope. Možda su sve to i još mnogo toga zaboravili, ali građani Srbije nisu! - rekao je Joksimović i dodao:

- Ali ovo njihovo sramno saopštenje ima i širu konotaciju, ono pokazuje da njima smetaju novi autoputevi i brze saobraćajnice, da im smetaju nove pruge, nove škole i bolnice. Smetaju im i nove fabrike i nova radna mesta za naše građane. Njima smeta što konstantno rastu plate i penzije i što je Srbija konačno postala moderna i uređena zemlja u kojoj vladaju jednaka pravila za sve. Smeta im sve ono što nisu bili sposobni da obezbede građanima Srbije za 12 godina svoje tiranske vladavine, jer su se isključivo bavili punjenjem svojih džepova, pa sada ni sami više ne znaju gde su sve taj novac po belom svetu sakrili.

Joksimović je na kraju poslao poruku:

- I nek znaju da će Srbija nastaviti da se dalje razvija uprkos svim njihovim bednim pokušajima da na vlast dođu bez izbora i podrške građana. Građani znaju odlično ko se iskreno bori za njihove interese i zato je podrška Aleksandru Vučiću svakim danom sve veća i veća.

 

Vremenska prognoza
Clear sky
10 Beograd