fbpx
Skip to main content
Milenko Jovanov

Jovanov: Belivukova odbrana upotpunjena političkom podrškom Đilasa

Foto: Srbija Danas / Saša Džambić
Svi će odgovarati za ono što su radili. Pitanje je samo kojim redosledom - poručio je Milenko Jovanov

Potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke Milenko Jovanov istakao je u saopštenju za javnost da je krajnje vreme da Dragan Đilas shvati da će Srbija pobediti svu mafiju i čak i najsurovije kriminalne kartele. 

- Danas je Belivukova politička odbrana, nakon asistencije Đilasovih medija, Đilasovih analitičara i Đilasovih botova na društvenim mrežama, upotpunjena i političkom podrškom samog Đilasa. Nimalo slučajno, baš na dan kada se očekuje podizanje optužnice protiv Belivuka, Miljkovića i ostalih pripadnika te grupe. Budući da je Srbiju nazvao zemljom Pabla Eskobara, onda je verovatno mislio da je Eskobar on sam, jer niko drugi na političkoj sceni u Srbiji, osim Dragana Đilasa, nema kolekciju fotografija sa višestruko osuđivanim kriminalcima poput Vlade Japanca, Jeremića, Koksa i njima sličnih - rekao je Jovanov i dodao:

- Neka Đilas pokuša da shvati da će Srbija pobediti svu mafiju, bilo da je upitanju Belivukov najsuroviji kriminalni kartel ikada viđen u našoj zemlji, bilo da su u pitanju lopovi u skupim odelima i sa kravatama za vratom, poput Dragana Đilasa. Svi će odgovarati za ono što su radili. Pitanje je samo kojim redosledom - poručio je potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke Milenko Jovanov.

 

Vremenska prognoza
Clear sky
17 Beograd