Skip to main content
Glišić

"Ključ je kod njega lično": Glišić kaže da je Zelenović "zaključao" izborni materijal

Foto: YoutubePrintscreen/Novo jutro
Predsednik IO SNS Darko Glišić očekuje da će se vlast u Šapcu formirati do kraja meseca, uprkos tome što je Nebojša Zelenović "zaključao izborni materijal" i opstruiše završetak izbornog procesa.

Glišić objašnjava da bez tog materija Upravni sud ne može da odluči da li je bilo nepravilnosti tokom glasanja na izbornom mestu "Šipurske livade",što je, kako tvrdi Glišići, jedino preostala primedba Zelenovićeve liste na rezultate izbora u Šapcu. Zahtev Upravnom sudu inače je podneo Zelenović koji, je kaže Glišić, izborni materijal zaključao.

-Ključ je kod njega lično. On provocira incident i kupuje vreme da ostane u fotelji, prema kojoj ima emotivan odnos, ali, naravno, mi ćemo naći pravni izlaz. Poručujem Šapčanima da će njihova volja biti zaštićena. Proteći će možda jedna nedelja više nego što bi trebalo, ali ćemo do kraja oktobra izaći iz te situacije- rekao je Glišić. 

Glišić kaže da se zbog takvog ponašanja Zelenović može nazvati "poslednjim diktatorom" u Evropi i to je, kaže, nasledio od Dušana Petrovića.

-Dobro je da pokazuju kako bi izborni uslovi izgledali u njihovoj režiji, jer sa kolikom god razlikom da i pobedite, oni će da negiraju i da terirošu građane. Pokazali su svoje pravo lice- rekao je Glišić.

Još jednom poručuje da je na SNS da nađe miran izlaz iz svih tih provokacija i da se do kraja meseca uđe u konstituisanje gradske skupštine, a onda i da se izabere i novi gradonačelnik, jer, kako kaže, građani su svoje rekli.

(UŽIVO) Aleksandar Vučić sastaje se sa Jangom Ðiječijem: Sastanak dve delegacije u Palati Srbija

(UŽIVO) Aleksandar Vučić sastaje se sa Jangom Ðiječijem: Sastanak dve delegacije u Palati Srbija

Vremenska prognoza
Clear sky
29 Beograd