Skip to main content
Aleksandar Vučić

"KO PUMPA USNE TAJ JE VUČIĆEV BOT" Nesvakidašnje tvrdnje Jeremićeve poslanice, opozicija počela da UDARA NA SVOJE

Foto: Profimedia
Ukratko, Parlićeva objava na Tviteru svodi se na sledeću sumanutu konstrukciju: ko pumpa usne, taj je Vučićev bot!

Idući stopama lidera Vuka Jeremića, i funkcioneri Narodne stranke sve više gube kompas kada je u pitanju komunikacija s neistomišljenicima.

PATRIJARH PUTUJE ZA TREBINJE: Porfirije danas i sutra u prvoj kanonskoj poseti

PATRIJARH PUTUJE ZA TREBINJE: Porfirije danas i sutra u prvoj kanonskoj poseti

"NIKAKVE ANĐELINE ŽOLI NE LETE ZA BEOGRAD ZBOG OTROVANE DECE" Zaharova o bombardovanju Beograda osiromašenim uranijumom

"NIKAKVE ANĐELINE ŽOLI NE LETE ZA BEOGRAD ZBOG OTROVANE DECE" Zaharova o bombardovanju Beograda osiromašenim uranijumom

VAŽNI SASTANCI I SVEČANO OTVARANJE POGONA ROSE U NERESNICI: Vučić danas na ceremoniji u Kučevu

VAŽNI SASTANCI I SVEČANO OTVARANJE POGONA ROSE U NERESNICI: Vučić danas na ceremoniji u Kučevu

Suočeni s mizernom podrškom biračkog tela, ne prezaju ni od uvreda, pa ni od tragikomičnih zaključaka.

Tako se na udaru našla uticajna tviterašica pod imenom Ksenija, inače nekadašnja članica NS, a samo zato što je dala podršku predsedniku Vučiću u trenucima kada treba doneti teške odluke povodom rata u Ukrajini.

- Da li Vučić štiti samo svoj interes, uopšte me ne zanima ako Srbiju nekako uvede u EU. Moj interes je život u zemlji koja nije izolovana - napisala je Ksenija i izazvala gnev Ivane Parlić, poslanice Narodne stranke u narednom sazivu Skupštine Srbije.

Ukratko, Parlićeva objava na Tviteru svodi se na sledeću sumanutu konstrukciju: ko pumpa usne, taj je Vučićev bot!

- Tačno sam, Ksenija, znala da nosate napucana usta. To tako ide uz one koje veruju da će Vučić da ih uvede u EU. Zli, upotrebljivi botu... - napisala je Jeremićeva perjanica.

Dotična tviterašica je samo dokazala ono što je već bilo poznato: lider NS je vatreni zagovornik ulaska u Evropsku uniju, ali samo pod uslovom da se to ne desi u mandatu njemu omraženog predsednika.

Jeremićeva niska bisera

  •  od Vučićeve ćerke "video" Kurtija
  •  proricao da će predsednik pasti do Vaskrsa
  •  nasankao ga lažni Bono Voks
  •  povodom smrti patrijarha Irineja postavio svoju crno-belu fotografiju

Na opsednutost Vučićem Ksenija je Parlićevoj skrenula pažnju uz konstataciju da ništa ne sme da bude ispred interesa građana.

- Dame i gospodo, narodna poslanica Narodne stranke u novom sazivu Narodne Skupštine. Pogledate i vidite kome smo dali glas. Može i rt, da stigne do svakog glasača Tvitera. Hvala - tvitovala je Ksenija u odgovoru na nepristojnu objavu.

Predrag Azdejković, urednik magazina Optimist je rekao da je nisko komentarisati ljude na osnovu izgleda.

- Nema većeg dna od onih koji ljude karakterišu na osnovu fizičkog izgleda. I naravno, sve fizičke karakteristike koje smatraju lošim pripisuju Vučićevim glasačima i podržavaocima. Tako smo bili krezubi, a sada smo i napumpanih usana! Sve to samo pokazuje frustraciju opozicionara jer njih tako lepe, pametne i zubate razbijaju na izborima krezubi, nepismeni i napumpani - duhovito je primetio Azdejković.

Neće na sastanak o budućnosti Srbije

Koliko je opozicija izgubila kompas, govori i to što listom odbijaju sastanak s predsednikom Vučićem na kome bi se razmatrala najbolja strategija rešenja za izlazak iz krize izazvane ratom u Ukrajini. Među onima koji su stranački stavili iznad državnog interesa je i Jeremić, ali i Nebojša Zelenović, Zoran Lutovac, Milica Đurđević Stamenkovski, Radomir Lazović...

Ovakvu neodgovornost kritikovao je i nekadašnji lider Demokratske stranke Dragan Šutanovac:

- To je, prema mom mišljenju, potpuno oportuno i besmisleno. Građani Srbije nisu ni glupi ni ludi, oni znaju šta je dobro i oni očekuju da ono što je dobro podrže svi koji žele dobro Srbiji, znači, možete biti opozicija, kao svugde u svetu, kad se dođe do pitanja nacionalnih interesa, onda se i u svetu opozicija udruži s vlašću i kaže ovo je nešto što je nadstranačko, nadpolitičko interesovanje za celu zemlju - naveo je on. 

Vremenska prognoza
Clear sky
16 Beograd