fbpx
Skip to main content
Aleksandar Vučić

Konačno otkriveno: Evo kakav je student Aleksandar Vučić bio

Foto: Profimedia
Iznenadićete se!

Šef poslaničke grupe SNS Aleksandar Martinović fotokopirao je indeks predsednika te partije i predsednika Republike Aleksandra Vucicća i preneo danas poslanicima da je predsednik Srbije završio Pravni fakultet sa prosečnom ocenom 9,44. 

Skupština Srbije danas o obrazovanju: Od 16 časova Ana Brnabić odgovara na pitanja poslanika

Vučić se sastao sa šefom UNMIKA: Veoma nam je bitno vaše prisustvo na KiM (FOTO)

Prethodnih dana u skupštini je bilo polemike između vlasti i opozicije "na čijoj strani je pamet", pa je Martinović pozvao pozjedince iz opozicije da donesu svoje indekse kako bi uporedili ko je bio bolji student. 

aleksandar-martinovic
Foto: Srbija Danas / Saša Džambić

- Ja sam danas doneo svoj indeks, ja koji sam glup, koji sam neobrazovan ,koji ne pripadam eliti, gospodin (Balša) Božović svoj indeks nije doneo, a fotokiprao sam i indeks predsednika SNS i Repubilke Aleksandra Vučiha - rekao je Martinović u parlamentu, a zatim nastavio: 

- Pošto mi nemamo šta da krijemo, mi smo narodna partija, otvoreni smo za narod, hoćemo da narod zna sve o nama, evo, ja ću sada da vam pročitam samo neke ocene koje je dobio ovaj neuki, neobrazovani čovek koji ne pripada građanskoj eliti, kojoj pripadaju ovi iz DS, a zove se Aleksandar Vučić - primetio je Martinović. 

- Završio je Pravni fakultet u Beogradu sa prosečnom ocenom 9,44 - izneo je Martinović Vučićev prosek i dodao da je imao desetke iz uvoda u pravo, opšte sociologije, ali i iz političke ekonomije kod Miroljuba Labusa, koji je, kaže, bio Vučićev politički protivnik. 

Martinović je krenuo da ređa Vučićeve desetke, pa je tako počeo da priča šta je dobio kod Vesne Rakić Vodinelić, ali nije stigao da pročita do kraja zbog nedostatka vremena, ali je poručio da će nastaviti u sledećem obraćanju... 

 

Pročitajte i:

SD info

SD kosovo

SD izbori 2020

SD hronika

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD beograd

SD društvo

Vremenska prognoza
Pretežno oblačno
3 Beograd