fbpx
Skip to main content
lav-pajkic

Lav Pajkić: Jadni, bedni i nečasni napadi na decu predsednika Vučića

Foto: Srbija Danas / Saša Džambić
Bednici iz medija pod Đilasovom kontrolom po ko zna koji put pokušavaju da atacima na decu predsednika Vučiča dobiju neke političke poene, ugrožavajući bezbednost Danila Vučiča, kaže narodni poslanik SNS Lav Grigorije Pajkić.

On navodi da je to jadno, bedno i nečasno i kaže da srećom svi vide istinu pa se tajkunsko-mafijaška hobotnica, koja u nedostatku argumenata, a bez ikakve podrške u narodu, nikada neće vratiti na vlast u Srbiji.

- Kada izmišljaju afere, podmeću, i lažu to je politički i ljudski nemoralno, ali kada svojim notornim izmišljotinama žele da ugroze bezbednost porodice predsednika to prevazilazi sve mere. Ja se nadam da će ove monstrume iz Đilasovih medija neko držati odgovornim za ovo što rade - kaže Pajkić.

Kako kaže, predsedniku i njegovoj porodici želi da se ne osvrću na očajnički usklik bednika, i pruža im punu podršku u borbi protiv ovakvih karikatura.

- Naravno koliko god izmišljotina vi proizvedete to našem predsedniku samo daje još više elana da vas politički deklasira i bori da uništi vaše mafijaške pajtose i očuva pristojnu i prosperitetnu Srbiju za koju se jedva izborio, nakon onoga što ste vi ostavili iza sebe - zaključuje Pajkić.

Vremenska prognoza
Pretežno oblačno
13 Beograd