fbpx
Skip to main content
Dimitrije

MALI DIMITRIJE OD ROĐENjA VEZAN ZA INVALIDSKA KOLICA: Pomozimo da stane na noge i napravi prvi korak!

Foto: Privatna arhiva
Humanost iznad svega

Dimitrije Matić, učenik trećeg razreda osnovne škole "Milan Petrović" u Novom Sadu, boluje od cerebralne paralize kvadripereza i potrebna mu je vaša pomoć za lečenje u inostranstvu.

BUDIMO HUMANI! Pomozimo maloj Nikolini (4) slanjem poruke 341 na 3030!

BUDIMO HUMANI! Pomozimo maloj Nikolini (4) slanjem poruke 341 na 3030!

Dimitrije se od trećeg meseca života bori sa fizikalnim terapijama koje se sastoje od vežbi, masaža, hipoterapija i plivanja, kao i u logopodske tretmana i operacije u inostranstvu, od kojih je tri imao u Rusiji.

Mali Dimitrije je stalno vezan za kolica, jer ne može samostalno da hoda, sedi, stoji, jede, govori. Mentalno je očuvan tako da sve razume i sa svojim roditeljima i bratom komunicira pogledom i gestikulacijama.

Dimitriju je potrebna novčana pomoć kako bi mogao da ode u inostranstvo na četvrtu operaciju u Rusiji, koje će se obavljati na tetivama. Takođe mu je potreban novac i za kupovinu ortopedske šetalice pomoću koje bi mogao da napravi svoje samostalne korake kao i nabavku specijalnog računara "tobii" koji bi pokretao očima .

Za Dimitrija je pokrenuta humanitarna akcija, a vi možete pomoći slanjem poruke 440 na broj 3030 (cena poruke za sve mreze 200din, PDV se ne naplacuje) ili uplatom na žiro račun 160-492885-89.

 

SD društvo

SD kosovo

SD info

SD izbori 2020

SD hronika

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD beograd

Vremenska prognoza
Clear sky
15 Beograd