fbpx
Skip to main content
marinika-tepic

"Marinika sad ide i korak dalje najprimitivnije vređajući žene" Oglasio se odbor Srpske napredne stranke u Jagodini

Foto: Srbija Danas / Saša Džambić
Skandaloznu izjavu Marinike Tepić osudila je i Unija žena Gradskog odbora SNS u Jagodini

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Jagodini najoštrije osuđuje još jedan u nizu ekscesa Đilasove perjanice Marinike Tepić koja je tokom gostovanja u emisiji "Utisak nedelje", žene zaposlene u javnom sektoru nazvala ni manje ni više nego prostitutkama.

NASTAVLJA SE OBRAČUN SA MAFIJOM: Kreću policijske akcije po Srbiji, jedna grupa kriminalaca na posebnom udaru!

NASTAVLJA SE OBRAČUN SA MAFIJOM: Kreću policijske akcije po Srbiji, jedna grupa kriminalaca na posebnom udaru!

VUČIĆ RAZGOVARAO SA TANINOM: Pričali o bitnoj temi uoči sednice Saveta bezbednosti UN

VUČIĆ RAZGOVARAO SA TANINOM: Pričali o bitnoj temi uoči sednice Saveta bezbednosti UN

Jasmina Vasović položila zakletvu za predsednika Vrhovnog kasacionog suda

Jasmina Vasović položila zakletvu za predsednika Vrhovnog kasacionog suda

- Građane Srbije očigledno više ništa ne može da iznenadi kada je u pitanju Marinika Tepić i njen poslodavac Dragan Đilas. Ovom izjavom Marinika Tepić je premašila sebe u svim svojim izdanjima napada i uvreda. Posle konstantnih uvreda na račun političara na vlasti, Marinika Tepić sad ide i korak dalje najprimitivnije vređajući žene, koje su zaposlene u javnom sektoru u Jagodini, a koje nikakve veze sa politikom nemaju. To je slika i prilika Đilasovaca koji su počeli da vređaju i obične građane i građanke Srbije. Najgore od svega je da je žene nazvala prostitutkama upravo Marinika koja je žena. Žene su svetinje za sve normalne ljude osim za Đilasa koji ih verovatno doživljava drugačije, što je i na ličnom primeru dokazao, a što je poznato javnosti - navodi se iz gradskog odbora Srpske napredne stranke.

Ovu skandaloznu izjavu Marinike Tepić osudila je i Unija žena Gradskog odbora SNS u Jagodini. 

- Gostujući u emisiji "Utisak nedelje" potpredsednica stranke Slobode i pravde Marinika Tepić izjavila je da "svaka žena u Jagodini koja bi da se zaposli u javnom sektoru dobija "telefon za druženje" i od toga kako se "druži" zavisi joj posao.... u stanovima, zgradama koje samo tome služe.

- Gospođo Tepić, da li ste Vi to upravo svaku ženu, nečiju majku, suprugu, sestru, prijateljicu u Jagodini nazvali prostitutkom? Nakon jednog boravka u Jagodini Vama je neko tako “preneo”?! To je politika koju vodite Vi i predsednik Vaše stranke gospodin Đilas? Koji su to Vaši izvori preko kojih svaku ženu grada Jagodine koja radi u javnom sektoru tako stereotipno vređate i ponižavate? Kako tako olako širite laži? 

- Vi ste sve žene grada Jagodine uvredili i ponizili ovom izjavom. 

- Mi iz unije žena gradskog odbora Srpske napredne stranke u Jagodini osuđujemo najoštrije ovu Vašu izjavu i uvek ćemo braniti svaku ženu Jagodine i Srbije od napada Vas i Vama sličnim. Stidite se!

SD info

SD kosovo

SD izbori 2020

SD hronika

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD beograd

SD društvo

Vremenska prognoza
Mestimično oblačno
16 Beograd