fbpx
Skip to main content
Aleksandar Marković

MARKOVIĆ: "Radi se orkestrirana kampanja protiv SNS!"

Foto: Privatna arhiva
Poslanik SNS-a Aleksandar Marković rekao je da pojedini mediji i nevladine organizacije rade orkestriranu kampanju protiv Maje Gojković, Marijana Rističevića, Aleksandra Martinovića i predsednika Aleksandra Vučića.

On je rekao da je u listu "Danas" objavljeno saopštenje NVO CEPRIS u kome je Majić predsednik Upravnog odbora, a u kome se navodi da su neprihvatljivi napadi na sudiju Majića, i upitao da li to sudija Majić brani sam sebe preko te organizacije.

Takođe je upitao Majića, zato što je rekao da mu je ministarka pravde Nela Kuburović bila pripavnica i da ona zna da li je on stručan, ”kako ga nije sramota da omalovažava ministarku”.

- On u slobodno vreme gostuje po političkim tribinama, gostuje u političkim emisijama, komentariše dnevno-političke događaje, ima svoj blog u kome tvrdi da nemamo sudsku vlast. Sudija tvrdi da nemamo sudsku vlast - rekao je Marković.

Naveo je da je “jedini greh Aleksandra Martinovića taj što se kao poslanik, i to u raspravi o Tijaninom zakonu, osvrnuo, kako je rekao, na maliciozne i zlurade Majićeve komentare i nazvao ih pravim imenom, licemerjem i lažnim humanizmom”.

Marković smatra da je Majića najviše “zabolela činjenica” da je on deo šire kampanje usmerene protiv Aleksandra Vučića u kojoj “razni ljudi imaju razna zaduženja”, pa neki, kako kaže, glume nezavisne novinare, neki da su političari…

 

SD info

SD kosovo

SD izbori 2020

SD hronika

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD beograd

SD društvo

Vremenska prognoza
Mist
11 Beograd