fbpx
Skip to main content
Milenko Jovanov

"PROBA ZA NASILNO PREUZIMANJE VLASTI" Milenko Jovanov otkrio šta se krije iza današnjih protesta đilasovaca

Foto: YouTube/Printscreen/Jutarnji Program TV HAPPY
Objasnio je

Milenko Jovanov, član Predsedništva SNS, rekao je povodom današnje nezakonite blokade da je danas cela Srbija svedočila histeriji jedne male grupe koja je ubeđena u svoju superiornost, i koja smatra da ima puno pravo da maltretira i teroriše sve ostale građane.

- Sa druge strane, Srbija svedoči i kako se ponaša predsedsednik Vučić, koji kao odgovoran državnik ponovo mora da rešava probleme za koje nije odgovoran, koje je nasledio upravo od onih koji danas blokiraju kretanje građanima Srbije - istakao je Jovanov.

On kaže da lažni ekolozi pale kontejnere i maltretiraju sugrađane dok predsednik Vučić razgovara sa građanima Jadra, koje do sada niko nije saslušao.

- Ipak, teško se oteti utisku da su današnji događaji samo proba i vežba za nasilno preuzimanje vlasti od strane tajkuna iz bivšeg režima i Rokfelerovih sponzoruša iz nevladinog sektora. Paljenje kontejnera u Mladenovcu i prebijanje građanina u Novom Sadu to najbolje dokazuju - rekao je Jovanov.

- Zato će, uveren sam, pristojna, tiha, većinska Srbija jasno i glasno pokazati svoj stav. Demokratski, na izborima, jasno će staviti do znanja da je jednom bila prevarena i da je širom otvorila svoja vrata najezdi štetočina, ali da takvu grešku više nikada neće ponoviti - zaključio je.

Vremenska prognoza
Clear sky
-2 Beograd