Utorak 19. mar 2024.
Mladić Hag

"Mladić nije prekršio NIJEDNO PRAVILO Haškog suda!" Marić otkrio ISTINU o TELEFONSKOM UKLJUČENJU srpskog generala! (VIDEO)

Foto: Youtube/Jutarnji Program TV HAPPY/Printscreen/Profimedia
Ratko Mladić nije prekršio nijedno pravilo Haškog tribunala, jer se on javio na način na koji taj sud dozvoljava, tvrdi voditelj na TV Happy Milomir Marić za SrbijuDanas povodom jutrošnjeg telefonskog uključenja srpskog generala u popularnoj emisiji na toj televiziji.

- Jedino što je Ratko pitao svog sina jeste gde se nalazi, a on mu je rekao da je kod mene u studiju i da je gost u mojoj emisiji. Sve što je general uradio je to da je pozdravio mene i moje goste. Mi nismo razgovarali sa njim, a telefon je sve vreme držao Darko Mladić i isključivo je sa njim pričao, tako da nijedan prekršaj nije napravljen - kaže Marić za naš portal.

Prema njegovim rečima, pojedini mediji su preneli da je Ratko direktno zvao televiziju Happy, što, tvrdi, nije tačno.

SRAMOTA! Hag KAZNIO MLADIĆA zbog uključenja na TV Happy! Lažni sud doneo ŠOKANTNU ODLUKU!

- General nikako nije mogao to da uradi, on jedino može da zove članove svoje porodice, a s druge strane Haški tribunal snima sve razgovore i sve je znao, tako da je notorna laž da je on zvao našu televiziju! To nam je sve priredila urednica jednog srpskog medija, ona je zvala Haški tribunal da pita ko Mladiću dozvoljava da zove televiziju, pa su napravili tu lažnu priču - kaže Marić.

Podsetimo, Darko Mladić, uživo u Jutarnjem programu TV Happy, gde je gostovao sa liderom radikala Vojislavom Šešeljem i članom ruske Dume Pavelom Dorohinom, pozvao je svog oca telefonom i zamolio ga da se obrati javnosti.

General Ratko Mladić javio se istog trenutka i tim putem pozdravio goste u studiju, a naročito lidera Srpske radikalne stranke Vojislava Šešelja.

- Ljubi vas deda Ratko. Ovaj Marić neka dođe da me obiđe, neka on intervjuiše Vojislava Šešelja, a i Voja neka dođe. Pozdravljam i Šešeljevog sina, i da znaš on će biti bolji od tebe, kao što je i Darko bolji od mene. Poseban pozdrav za Rusiju. Pozdrav za Pavela i neka otvori oči šta ovaj NATO hoće, mnogo se šire ka Rusiji. I neka Voja malo omrša, živi bili - poručio je u telefonskom razgovoru general Ratko Mladić.

Spremaju OSVETU GENERALU! POKRENUTA HITNA ISTRAGA zbog uključenja Mladića u jutarnji program!

Sekretar Haškog tribunala naredio je, nakon ovog događaja, da telefonski razgovori genererala Ratka Mladića budu nadzirani u sledećih mesec dana. Nalogom sekretara Olufemi Elijasa, koji je sud objavio danas kasno popodne, upravi pritvora u Sheveningenu nalaže se i da preslušaju telefonske razgovore koje je Mladić vodio u proteklih sedam dana, uključujući i jutrošnji. 

Ratko Mladić
Ratko Mladić
Foto: Profimedia

Pored slušanja Mladićevih razgovora, sekretar Elijas je danas naredio i da budu sačinjeni pisani sažeci tih razgovora. 

To je, po sudskom sekretaru, neophodno radi održavanja bezbednosti i reda u pritvoru, a u interesu je sprovođenja pravde. 

ŠOK u jutarnjem programu! Ratko Mladić se javio iz Haga: Razgovarao sa gostima i poslao POSEBAN POZDRAV!

Nalog za nadziranje Mladićevih telefonskih razgovora ne odnosi se na privilegovanu komunikaciju sa njegovim advokatima. 

Generala Mladića (77), bivšeg komandanta Vojske Republike Srpske, Haški tribunal je nepravosnažno osudio na doživotni zatvor. 

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
3 Beograd