Utorak 19. mar 2024.
magija

"Moja KRV je kanula na kosu": Jeziva ispovest studenta koji je bio ŽRTVA VLAŠKE MAGIJE!

Foto: Profimedia
Posle raskida sa devojkom I.K. je pronašao pramen kose i papirić

I. K. (23) je u subotu ispod jastuka pronašao papirić sa slovom “S”, a na terasi svog stana pramen ženske kose.

TAJNE VLAŠKE MAGIJE! Ljubavne čini: Vezivanje katancem i „oslepljivanje“ nevernog partnera

BEOGRADSKI ADVOKAT PROGOVORIO O BIZARANOM SLUČAJU: Klijent hteo da OMAĐIJA sudiju maramom sa MRTVACA!

To ga nije uplašilo sve dok u torbi koju nosi svakog dana nije zatekao crveni papir uvezan crvenim koncem, unutra dva pera - crno i belo, i nacrtan pentagram.

- Pramen kose i papirić sa slovom sam odmah spalio. Međutim, dok sam ih palio, posekao sam se na upaljač i krv je kanula na kosu. Baš tog dana kada sam našao te predmete, raskinuo sam vezu sa jednom devojkom. Pomislio sam da je to možda povezano - priča I. K.

crna magija
Foto: Profimedia

"Proleće je odlično godišnje doba za magijske rituale, koji su podeljeni po danima. Ako je mladić sve to pronašao u subotu, nije dobro, jer je subota rezervisana za sve operacije koje se tiču visoke crne magije", objasnila je žena koja se predstavila kao Mirsada.

Dodala je i da pentagram na papiru simbolično predstavlja satanu. Ovaj znak omogućava kontakt s višim silama osobi koja se bavi nekim oblikom magije.

- Pramen kose, koji očigledno nije njegov i slovo “S” na papiru, mogli bi označiti ime devojke koja ga želi sa sebe. U magijskim ritualima ovo slovo nema nikakvo posebno značenje - uverava Mirsada.

Na pitanje šta I. K. sada treba da uradi, Mirsada je posavetovala da se obrati nekome za skidanje crne magije posle čega će sve biti u redu.

Magija
Foto: Profimedia

- A mogao bi i da pripazi s kim ulazi u veze, kao i kako se ponaša prema tim devojkama - iskrena je.

I. K. je ispričao da je odmah otišao u crkvu, kao i da je prilično uznemiren zbog celog događaja. Najviše ga zbunjuje da se ovakve stvari i dalje dešavaju u 21. veku.

- Moji prijatelji sa kojima živim u Studentskom domu nisu verovali dok im nisam pokazao. Svi su bili tu kada sam palio papir i videli su da sam se posekao. Čovek misli da živimo u civilizovanom društvu, a onda nađe ovako nešto. Nimalo prijatan osećaj, verujte mi. Umesto da spremam ispite, razmišljam kako da skinem crnu magiju. To je suludo - završava svoju ispovest I. K.

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
6 Beograd