Skip to main content
Aleksandar Vučić

NAJLEPŠA SLIKA SRBIJE - Dušica, Viktor, Dunja i Marta su budućnost Srbije (FOTO)

Foto: Instagram/PrintScreen/buducnostsrbijeav
"Sve što radimo, radimo zbog njih"

Nakon obilaska poplavljenog sela Banjevac u opštini Krupanj, predsednik se uputio selo Kržava gde je obišao novoizgrađeni most  na putu Ljubovija  - Krupanj.

On se tom prilikom fotografisao sa decom tog mesta i poslao poruku.

- Sve što radimo, radimo zbog njih. Oni su #BudućnostSrbije - sa Dušicom, Viktorom, Dunjom i Martom, dečicom iz sela Kržava.

Podsećamo, predsednik je ranije, obilazeći Krupanj, poručio da će se država truditi da svuda napravi puteve, odnosno da spoji Krupanj sa okolnim gradima i mestima. 

- Bili smo prema manastiru Bogoštica. Tamo ćemo pokušati da sagradimo puteve, a tamo gde imamo najviše problema sa rekama dodatno ćemo da uradimo regulaciju i puteve. Onoliko koliko možemo ćemo se potruditi da svuda napravimo puteve, da ljudi mogu da dođu u Krupanj, ali da imate izlaz iz Krupnja ka okolnim gradovima i mestima. Želimo da od Šapca ovo (preko Kupnja) bude najbliži put i do Zlatibora i do Tare - rekao je predsednik. 

Dodaje da će pokušati da od Mačkovog kamena, mesta koje retko ko obilazi, napravi mesto koje će obilaziti deca na ekskurzijama i "mesto na koje će svako biti ponosan narednih sto godina".

- Ulagali smo mnogo novca u Krupanj i srećan sam jer se videlo koliko je bilo važno da uredimo rečno korito Likodre, na Kržavi i na Bogoštici. Moramo još da radimo. Sada smo videli gde su nam slabe tačke, pa moramo neke stvari da popravimo, da dodamo još novca i sa tim krećemo koliko odmah - kaže Vučić. 

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD info

SD kosovo

SD hronika

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD beograd

SD društvo

SD drug nije meta

Vremenska prognoza
Clear sky
17 Beograd