Skip to main content
Aleksandar Vučić

Napadi na VUČIĆA NE PRESTAJU: Udaraju gde najviše boli, na red došla PREDSEDNIKOVA PORODICA

Tanjug/​Dimitrije Goll
Svakodnevno kidanje ne prestaje

Dok ne puste Vučiću krv neće se smiriti. Najprljaviji talog srpske društvene scene udara po Vučiću i njegovim najmilijima gde god da stignu. 

Kako se približava rasplet kosovskog pitanja, predsednik Srbije se sve intenzivnije i odlučnije bori da našem narodu u južnoj pokrajini obezbedi pre svega najbolje moguće uslove za život i budućnost njih i njihove dece i da sačuva dostojanstvo našoj državi i našoj naciji. 

Da preokrene točak istorije koji su njegovi prethodnici u našoj državi nažalost gurali u korist Albanaca i međunarodne zajednice. I dok Vučic radi i bori se, trpi brojne udarce od prebogatog albanskog lobija, ali i od međunarodne zajednice, sa kojom ne možemo u konflikt, jer je isuviše jaka. 

I paradoks, ta i takva međunarodna zajednica nam je preko neophodna, zbog investicija i kupovine naše robe. Radi boljitka našeg naroda. 

Aleksandar Vučić
Aleksandar Vučić
Tanjug/​Dimitrije Goll

I, kad se sve to uzme u obzir, čovek bi rekao nije mu lako, ali makar je svako u Srbiji jedinstven u tome da se Vučiću sada mora pomoći i da mu se moraju čuvati leđa u ovoh odsudnoj borbi. 

Međutim, ne lezi vraže. Narod, običan, pošteni narod, većinska Srbija, jeste uz Vučića. Ali oni koji imaju moć, koji bi mogli više od toga da mu pomognu, oni koji imaju medije, uticaj, moć, oni su kao po komandi, razulareno, upravo sada, poslednjih dve nedelje, ko sumanuti krenuli u najjači napad na predsednika naše Srbije.

Ne u napad, nego u svakodnevno kidanje, udarajući njega lično, ali i njegove najmilije. Aleksandra Vučića optužili su da je zatrovao vodu u Beogradu! Hej ljudi, Vučić išao i trovao vodu. Da li je bilo ko normalan poverovao u to?! Ali zaplašili su narod! Pa kad se ispostavilo da je to laž koja je izazvala haos, onda su rekli Ma mi smo se malo zezali sta ima veze!

Andrej Vučić
Andrej Vučić
Foto: Tanjug

Zatim, tog istog našeg predsednika, Aleksandra Vučića, sumanuti mozgovi optužili su za otmicu i ubistvo novinara! Hej, ne samo za otmicu, nego i za ubistvo! I danima su tražili odmazdu, tražili su Vučićevu glavu. Glavu za glavu! A onda se Cvetković pojavio, tako što je država Srbija na potragu potrošila pola miliona evra! 

Pojavio se živ i zdrav. Pa su se oni koji su tražili Vučićevu krv, odmah preokrenuli, počeli da komentarišu Ma Cvetković nije novinar. 

E ako nismo uspeli s trovanjem vode i ubistvom novinara, red je da mu opet udarimo na prodicu, to je bio zaključak povampirenih, prebogatih ludaka, od Jeremića (koji je pod istragom međunarodnih organa), preko prebogatog tajkuna Đilasa, do Jankovića koji se ceo život bogatio na račun države! Dakle odluka je doneta, ide se na porodicu! 

Na red dolazi KOSOVO: Posle sređivanja stvari u Skoplju, ZAPAD prebacuje HAOS IZ MAKEDONIJE U SRBIJU

Razgovor koji se prepričava - Fila u Hagu pitao Haradinja da li je za VELIKU ALBANIJU? Ovaj ga presekao ODGOVOROM

Prvo se po obicaju napada brat Andrej, ali pošto nemaju vremena i treba Vučića jako da zaboli, prvo se gađa u najbolniju metu, sina Danila. 

I krećemo, idu naslovi koordiniranom akcijom u istom sekundu na albanskim i srpskim medijima!! Danilo Vučic u Rusiji navija za Srbiju u društvu ubica!! Pa otkud to Albanci znaju ko su ubice?!?! 

 

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD info

SD kosovo

SD hronika

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD beograd

SD društvo

SD drug nije meta

Vremenska prognoza
Clear sky
30 Beograd