Skip to main content
Velja Ilić

Nastavlja se tradicija Velje Ilića: Usred emisije rekao Vaciću da je podg*zna muva, ali se tu NIJE ZAUSTAVIO

Foto: Srbija Danas / Saša Džambić/Ytb/Printscreen/BALKAN INFO - Zvanični kanal
O jednoj političkoj debati na zrenjaninskoj televiziji priča se već dva dana, a emisija još nije ni emitovana

Tu činjenicu objašnjava to što su gosti, lider srpske desnice Miša Vacić i predsednik Nove Srbije Velimir Ilić, u studiju toliko zaratili da je umalo došlo i do fizičkog obračuna.

Ilić je iz zgrade televizije izašao demonstrativno, bacajući bubicu (mikrofon) i izgovarajući masne psovke upućene Vaciću. Bes je posle toga nastavio da ispoljava i na društvenim mrežama.

Srpska lista kritikovala Milojka Pantića koji je na mitingu u Topoli opravdao zločine u Jasenovcu i NATO bombardovanje, a Kosovo nazvao "bivšom pokrajinom"

Srpska lista kritikovala Milojka Pantića koji je na mitingu u Topoli opravdao zločine u Jasenovcu i NATO bombardovanje, a Kosovo nazvao "bivšom pokrajinom"

- Koji, bre, mali, debeli Miša Vacić? Gledajte emisiju i sve će vam biti jasno! Nego, dovezao ga Vladin auto... Vučićev plaćenik, on ga napravio! Da Vacić ima k..., ne bi bio u pratnji 16 telohranitelja od kojih nekoliko njih nema definisanu seksualnu orijentaciju - napisao je Ilić na Tviteru.

Zatim se oglasio i Mišin prijatelj:

- Gospodine Iliću, očigledno da vas čika Alchajmer posećuje. Vacića sam dovezao lično svojim vozilom koje, očigledno, vi nemate, a izmišljotine tipa Vladin auto neću ni da komentarišem. Dovezao sam ga ja. A za pu*enje kurca to ste rekli prvi, baš kada ste prolazili pored mene. No comment - napisao je čovek, koji je dovezao Vacića u Zrenjanin.

Vaciću je, kaže, bilo ispod nivoa da se sa Veljom raspravlja na Tviteru, ali je pokušao da rekonstruiše celi događaj iz Zrenjanina, tvrdeći da je uništio Ilića argumentima.

Miša Vacić
Miša Vacić
Foto: Srbija Danas / Saša Džambić

- Ti ljudi koji su bili sa mnom nisu moje obezbeđenje, nego članovi moje stranke, prijatelji. Niko od nas četvorice političara nije došao sam, svi su imali neku podršku, a Velja je bio sa Mirkom Jovićem. Narod će jasno sve da vidi u emisiji. On je posle poraza izašao besan, vređao je, psovao, udarao nogama u zid, u auto. Svi su to videli. Ja sam izašao nasmejan. Dok me je on vređao u emisiji, ja sam se smeškao i obraćao sam mu se s uvažavanjem. Zabolele su ga činjenice koje sam mu nabrojao, govorio sam koliko je pokrao ovaj narod, a on je meni govorio da sam Vučićeva podg*zna muva. Ponašao se kao kočijaš, totalno je izgoreo. Velja u ovim godinama stvarno ne bi smeo da se nervira. Bio je ministar i kod Vučića i kod demokrata, a sad mu niko ne valja, što je stvarno smešno - zaključio je Vacić, navodeći da i sam jedva čeka emisiju koja bi trebalo da bude emitovana u narednih 10 dana.

Osim Vacića i Ilića, gosti u studiju bili su i Miljan Damjanović, poslanik radikala, i Đorđo Žujović, član Predsedništva LDP-a. Damjanović kaže da je cela situacija s Vacićem i Ilićem za njega bila komična.

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
36 Beograd