fbpx
Skip to main content
Pavle Bihali

"KAD VEĆ ZNA DA VREĐA, NEKA NAUČI DA PRIMI UVREDU" Bihali oštro odgovorio na optužbe lidera PSG, pa najavio TUŽBU

Foto: Youtube/Printscreen/Bez Cenzure - Zvanični kanal
Ovo nije prvi napad predsednika PSG na Levijatan - Grbović je imao mali skup ispred Tužilaštva kad je predao inicijativu za zabranu udruženja.

Predsednik Pokreta slobodnih građana (PSG) Pavle Grbović izjavio je da su ga juče u centru Beograda napali članovi pokreta Levijatan. Prema njegovim rečima, oni su mu uputili brojne uvrede i pretili su da će ga "polomiti". 

„MAXI“ SUPERMARKETI DEO PONUDE „DONESI“ PLATFORME

„MAXI“ SUPERMARKETI DEO PONUDE „DONESI“ PLATFORME

Poslanik Boris Bursać: Borba protiv svih oblika kriminala prioritetni cilj za predsednika i Vladu Republike Srbije

Poslanik Boris Bursać: Borba protiv svih oblika kriminala prioritetni cilj za predsednika i Vladu Republike Srbije

"SLAGAĆEMO DA SMO SE SASTALI SA VUČIĆEM" Razgovor Belivuka i Miljkovića sa advokatom - OVAKO su namestili predsedniku, pomenuli i KRIK

"SLAGAĆEMO DA SMO SE SASTALI SA VUČIĆEM" Razgovor Belivuka i Miljkovića sa advokatom - OVAKO su namestili predsedniku, pomenuli i KRIK

Kako je Grbović rekao - sve se to desilo u centru Beograda, u jednom kafiću.

Ovim povodom kontaktirali smo predsednika Nacionalne odbrane Levijatan Pavla Bihalija koji je rekao da je u pitanju politički sukob i čisto privlačenje pažnje javnosti.

- Ja sam predsedsednik političkog pokreta Nacionalna odbrana Levijatan koja je prošle godine izašla na izbore, a spremamo se i za naredne. To kažem zato što je Pavle Grbović politički oponent, a ne ulični oponent kako on sad to pokušava da predstavi - rekao je Bihali i nastavio:

- On je imao sijaset pretnji, recimo da će nas vešati na Terazijama kad ova vlast ode, da nas treba kao pacove sistematski uništavati... Njegov narativ je da smo mi fašisti i kriminalci. Samim tim, i on mora da prihvati neku vrstu kritike: da je autošovinista, da je priznao nepostojeći genocid, da je priznao nepostojeću državu Kosovo, da podržava Žene u crnom, da je antisrbin i da želi Srbiji zlo... 

Da li možete da nam objasnite šta se tačno desilo u kafiću u centru grada?

- Ono što se desilo, a što Grbović predstavlja kao sporno, to je sastavni deo jednog verbalnog duela dva politička oponenta bez trunke nasilja, sa moje strane, za razliku od onog što Grbović izgovara u javnom diskursu svakodnevno, a tiče se i mene i moje organizacije. Da smo hteli da ga ugrozimo sigurno to ne bi uradili kroz vrebalni duel. To je njegov manir privlačenja pažnje javnosti pošto se za njega nikad ne bi čulo, ne ulazim u njegovo seksualno opredeljenje, to je svima jasno. Mi ni sa kim, a naročito ne sa takvima, ne ulazimo u bilo kakav fizički sukob. Sve što je rekao od reči do reči je jedna notorna laž i čak se na snimku koji je on objavio čuje da ja govorim Miroslavu da se vrati za sto i da neće niko ni da se rukuje sa nji. To je ono što se dogodilo. On mora da nauči da ne bude princeza nego da bude muškarac, i da nauči da kad već zna da uvredi - primi uvredu nazad. Neko da tebe naziva fašistom i kriminalcem, a da ti ne smeš da mu odgovoriš u 21. veku, to je van svake pameti.

Pavle Bihali je najavio da će protiv Grbovića privatnu tužbu.

Vremenska prognoza
Slaba kiša
17 Beograd