fbpx
Skip to main content
Nina Mitić

"Đilas ponovo beskrupulozno vređa predsednika Srbije" Nina Mitić: Vučić radi za bolje sutra svih građana naše zemlje

Foto: Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja
"Đilas se pre samo nekoliko meseci zalagao za demonstracije i bunio protiv policijskog časa"

- Pošto se nakrao narodnih para tajkun Dragan Đilas iz duga vremena obilazi sudove i tuži političke neistomišljenike - izjavila je članica Izvršnog odbora Srpske napredne stranke Nina Mitić povodom Đilasove izjave u kojoj ponovo beskrupulozno vređa predsednika Srbije Aleksandra Vučića zato što se nije lično on, pojavio na sudu.

Narodni poslanici sutra o rebalansu budžeta Srbije

Narodni poslanici sutra o rebalansu budžeta Srbije

Petković: Sa Bajdenom teža pozicija Srbije, ali nije kraj sveta

Petković: Sa Bajdenom teža pozicija Srbije, ali nije kraj sveta

ZEMLJE MALOG ŠENGENA U BORBI PROTIV KORONE! Vučić: Srećan sam što smo potpisali Memorandum od istorijske važnosti za ceo region

ZEMLJE MALOG ŠENGENA U BORBI PROTIV KORONE! Vučić: Srećan sam što smo potpisali Memorandum od istorijske važnosti za ceo region

- Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danonoćno radi za bolje sutra svih građana naše zemlje. U borbi sa kovidom bolnički kapaciteti se pune, ali će zahvaljujući predsedniku Vučiću u Batajnici uskoro biti otvorena nova Kovid bolnica. Danas, sa najvišim zvaničnicima Albanije i Makedonije, Vučić finalizira tzv. Mali Šengen, projekat koji će biti na korist svim građanima ne samo Srbije, već i celog regiona. I dok Vučić kao vrhunski ne samo političar, već državnik s vizijom gleda u budućnost, mali politikant, ali veliki tajkun Dragan Đilas obilazi sudove i bavi se time ko je šta kome rekao. I još mu smeta što predsednik Srbije neće da mu se pridruži u tim opskurnim delatnostima - kaže Mitićeva i ocenjuje da Vučić za razliku od Đilasa misli o dobrobiti svih građana, a ne kao Đilas samo o ličnom interesu i povređenoj sujeti. 

Uostalom, dodaje Mitićeva:

- Vučić je rekao istinu, a upravo istina je ono što Đilasu najviše smeta, jer protiv nje nema argumenata. Zato i konstatno daje kontradiktorne izjave, kaže Mitićeva i podseća da se Đilas pre samo nekoliko meseci zalagao za demonstracije i bunio protiv policijskog časa u borbi protiv korone, dok sada sa svojim poslušnicima traži da sve stane. Upravo ta prevrtljiva, lažna i neprincipijelna politika dovela ga je do ivice cenzusa, pa će možda kao Vuk Jeremić videvši da nema glasače u Srbiji početi da ih traži u Kongu i Tanzaniji - zaključuje članica Izvršnog odbora Srpske napredne stranke Nina Mitić. 

SD info

SD kosovo

SD izbori 2020

SD hronika

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD beograd

SD društvo

Vremenska prognoza
Clear sky
-1 Beograd