fbpx
Skip to main content
Marko Đurić

"Njegov cilj je urušavanje svakog sistema vrednost" Đurić: Đilas bi da se nasiljem dokopa vlasti mimo volje narod

Foto: Profimedia
Đurić poziva nadležne pravosudne organi da ispitaju poreklo Đilasove imovine

Potpredsednik GO SNS Marko Đurić tvrdi da Dragan Ðilas želi da se domogne vlasti mimo volje naroda zašta koristi svoju "medijsko-političku hobotnicu" kojom konstantno napada ugled državnih institucija.

- Njegov jasan cilj je urušavanje svakog sistema vrednosti sa željom da se stvore uslovi za njegov vaninstitucionalni povratak na vlast kroz destabilizaciju političkog sistema - tvrdi Đurić i poziva nadležne pravosudne organi da ispitaju poreklo Đilasove imovine kao i "prirodu njegovog političkog delovanja protiv ustavnog poretka".

- Fanatični napadi medija pod Ðilasovom kontrolom i političara s njegovog platnog spiska - kako navodi Đurić, ne sadrže nikakve principe, nikakav alternativni sistem vrednosti, "ništa osim ogoljene mržnje".

Ðilas priželjkuje da "medijski linč kojim on diriguje jednoga dana preraste u pravi linč", tvrdi Đurić i dodaje da je on i sam svestan da je njegov ugled kod građana beznačajan i nepopravljiv, te da je "nasilje jedina šansa da se dograbi vlasti mimo volje naroda".

SD info

SD kosovo

SD izbori 2020

SD hronika

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD beograd

SD društvo

Vremenska prognoza
Clear sky
9 Beograd