Skip to main content
Irena Vujović

NOVA MINISTARKA U MINISTARSTVU ZAŠTITE ŽIVOTNE SREDINE: Trivan predao dužnost Ireni Vujović

Foto: Srbija Danas
Odlazeći ministar zaštite životne sredine Goran Trivan obavio je primopredaju dužnosti sa novom resornom ministarkom Irenom Vujović i predao joj izveštaje o završenim, započetim i planiranim projektima, kao i o postavljenim ciljevima i budućim obavezama.

Ministarka Vujović je zahvalila svom prethodniku na srdačnoj dobrodošlici i istakla da je spremna da se suoči sa izazovima koji je očekuju na novoj dužnosti, te da će se truditi da radom i rezultatima opravda poverenje koje joj je ukazano.

NOVI MINISTRI SE PRIHVATILI POSLA: Danas prva sednica Vlade Srbije

NOVI MINISTRI SE PRIHVATILI POSLA: Danas prva sednica Vlade Srbije

BILČIK ČESTITAO ANI BRNABIĆ: Zadovoljan sam što čujem da Srbija ostaje snažno posvećena svom evropskom putu

BILČIK ČESTITAO ANI BRNABIĆ: Zadovoljan sam što čujem da Srbija ostaje snažno posvećena svom evropskom putu

Predsednik Vučić se sastao sa ambasadorkom Velike Britanije (FOTO)

Predsednik Vučić se sastao sa ambasadorkom Velike Britanije (FOTO)

 

- Posao u resoru zaštite životne sredine obavljaću časno, odgovorno i posvećeno, kao što sam obavljala i dužnosti koje su mi do sada bile poverene. Očekuje nas veliki posao, moramo da radimo više nego ikad, kako bismo ostvarili ciljeve koje je postavila predsednica Vlade Ana Brnabić. Verujem da ćemo uspeti u tome i da će građani vrlo brzo moći da vide rezultate našeg rada - poručila je Vujović.

Trivan je rekao da je primopredaja čin od izuzetnog značaja, jer je to način da se osigura kontinuitet u radu Ministarstva.On je dodao da je važno novom ministru predstaviti potpunu i jasnu sliku o tome šta je urađeno, šta je u toku i šta je pripremljeno za dalji rad.

- Ministarstvo životne sredine je formirano pre samo tri godine kao zaseban resor i uložilo je značajne napore u podizanju svesti o važnosti životne sredine, ali i za dostizanje evropskih i svetskih standarda kojima smo sve bliže. Resor predajem ministarki Vujović koja pripada generaciji mladih, ali iskusnih političara spremnih da odgovore izazovima. Verujem da će jednako uspešno voditi i odgovorno i predano obavljati novu funkciju - kazao je Trivan.

SD info

SD kosovo

SD izbori 2020

SD hronika

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD beograd

SD društvo

Vremenska prognoza
Clear sky
13 Beograd