fbpx
Skip to main content
Foto: Profimedia

ODLUČILI DA SE UOZBILJE? Sastanak opozicije u utorak, na dnevnom redu jedna tema

Foto: Profimedia
Nova i Socijaldemokratska stranka su pozvale sve opozicione stranke i pokrete da u dijalogu nastupe sa jedinstvenom platformom

Sastanak opozicionih stranaka i pokreta o izradi zajedničke platforme za dijalog sa vlašću o izbornim uslovima biće održan u utorak, 26. januara u sedištu Nove stranke u Beogradu.

Кako je najavljeno iz te partije, na sastanku će biti razmotren predlog platforme koju su pripremile Stranka slobode i pravde, Demokratska stranka, Pokret slobodnih građana i Pokret za preokret, kao i predlozi ostalih opozicionih stranaka i pokreta.

Nova i Socijaldemokratska stranka su pozvale sve opozicione stranke i pokrete da u dijalogu nastupe sa jedinstvenom platformom i time kako su naveli, pokažu ozbiljnost i odgovornost pred svojim glasačima i simpatizerima, ali i sposobnost dogovora i kreiranja zajedničkih zahteva.

- Nema potrebe da se krijemo iza bilo kakvih drugih organizacija, moramo odgovorno da pokažemo da nam ni za izradu i sprovođenje pomenute platforme nije potreban spoljni ili nestranački mentor. To je jedini način, podvlačimo, da vratimo poverenje glasača u snagu opozicije, bez kojeg nema ni pobede nad naprednjačkim režimom - stoji u saopštenju.

Gradonačelnik Gračanice: Hvala Meridianu što je spasao najugroženije

Gradonačelnik Gračanice: Hvala Meridianu što je spasao najugroženije

SD info

SD kosovo

SD izbori 2020

SD hronika

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD beograd

SD društvo

Vremenska prognoza
Mestimično oblačno
13 Beograd