fbpx
Skip to main content
Ministarstvo odbrane

Oglasilo se Ministarstvo odbrane povodom neistina i manipulacija o vakcinaciji vojske

Foto: Ministarstvo odbrane Republike Srbije
Svih 650 vakcinisanih pripadnika na službi je u beogradskom garnizonu

Povodom učestalog plasiranja raznoraznih manipulacija, saopštavamo da su pojedini politički pokreti i danas izneli potpune neistine o aktivnostima pripadnika Vojske Srbije i Ministarstva odbrane, saopštilo je to Ministarstvo.

NISI SAMA: Kompanija Meridian ovim videom poslala NAJVAŽNIJU PORUKU! (VIDEO)

NISI SAMA: Kompanija Meridian ovim videom poslala NAJVAŽNIJU PORUKU! (VIDEO)

Vulin sa Štefanekom o saradnji u oblasti sporta

Vulin sa Štefanekom o saradnji u oblasti sporta

AMBASADOR SRBIJE U AMERICI NA INAUGURACIJI: Uzbuđenje raste! Čast mi je da predstavljam Srbiju (FOTO)

AMBASADOR SRBIJE U AMERICI NA INAUGURACIJI: Uzbuđenje raste! Čast mi je da predstavljam Srbiju (FOTO)

- Tokom jučerašnjeg dana na punktu za vakcinisanje u hali 11 Beogradskog sajma vakcinisano je ukupno 650 pripadnika Ministarstva odbrane i Vojske Srbije. Među njima su bili pripadnici Generalštaba, Kopnene vojske, RV i PVO, Komande za obuku, Garde, 72. brigade za specijalne operacije i organizacionih jedinica u Ministarstvu odbrane.

Svih 650 vakcinisanih pripadnika na službi je u beogradskom garnizonu, što jasno govori da pomenuti pokreti iznose potpune neistine", navodi se u saopštenju.

Dodaje se da je za vakcinisanje na Sajmu juče bilo prijavljeno ukupno 703 pripadnika vojske, kao i da se samo u prvim danima pozivanja već prijavilo oko 6.000 pripadnika sistema odbrane.

- Razumemo interese određenih političkih grupacija da se vojnici ne vakcinišu, ali ističemo da su plasiranja raznoraznih teorija zavera o vakcinama i laži o vojsci, zarad skupljanja jeftinih poena nadasve štetni i neodgovorni i služe na čast njihovim kreatorima - ocenjuje se u saopštenju Ministarsrtva odbrane.

Naglašava se da će biti nastavljena vakcinacija svih pripadnika Ministarstva odbrane i Vojske Srbije koji su izrazili namere da budu vakcinisani, jer se želi da oni i njihove porodice ostanu zdravi i zaštićeni od ove opake bolesti, kako bi nastavili da ispunjavaju sve obaveze koje građani od njih očekuju i da služe Srbiji

SD info

SD kosovo

SD izbori 2020

SD hronika

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD beograd

SD društvo

Vremenska prognoza
Clear sky
6 Beograd