Skip to main content
Nebojša Zelenović

PREVEJANI ZELENOVIĆ PONOVO RASKRINKAN: Optužuje druge za spostveni debakl na izborima u Šapcu

Foto: Printscreen/Youtube/NOVA S
Prvi će za uništavanje grada, odgovarati on i njegov šef Dušan Petrović

Prevejani kriminalac, bivši gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović umesto da prihvati odgovornost za izborni poraz, infantilno optužuje druge za sopstveni debakl, saopštava Gradski odbor Srpske napredne stranke Šabac. 

Dopuni nalog preko terminala i uzmi bonus 3%

Dopuni nalog preko terminala i uzmi bonus 3%

SASTALI SE VUČIĆ I PATRIJARH: Irinej uručio specijalni poklon srpskom predsedniku

SASTALI SE VUČIĆ I PATRIJARH: Irinej uručio specijalni poklon srpskom predsedniku

SNS ŠABAC: Dogovor sa Zapadnom Srbijom, stvorena nova skupštinska većina u Šapcu

SNS ŠABAC: Dogovor sa Zapadnom Srbijom, stvorena nova skupštinska većina u Šapcu

Kao pobednici izbora i dominantna politička snaga smatramo da je dosta Zelenovićevog cirkusa, koji za cilj ima samo jedno - što duži ostanak na vlasti. Podsećamo bivšeg gradonačelnika da je izbore izgubio i da svoje interesovanje za krivične prijave može da iskaže proučavanjem krivičnih prijava koje smo podneli protiv njegovog političkog oca i nalogodavca Dušana Petrovića za podstrekavanje članova Gradske izborne komisije na trovanje lekovima naših članova biračkog odbora, kao i za kršenje brojnih zakona pa i samog Ustava Republike Srbije. 

Umesto toga, Zelenović nastavlja da izigrava dvorsku ludu i izmišlja priče i neosnovane krivične prijave, kako  bi makar i tim glupim delima pokušao da opravda apsolutni fijasko. Sad je već stvarno sramno i jadno do koje mere Zelenović ignoriše volju naroda i dok drhtavim glasom priča kako će nastaviti borbu, jasno je da njegova borba ima za cilj samo da još malo sedi u fotelji gradonačelnika. Ipak, ističemo da smo saglasni sa izjavom bivšeg gradonačelnika da će svi koji su kršili zakon za to odgovarati. To mu obećavamo. 

Prvi će za uništavanje grada, odgovarati on i njegov šef Dušan Petrović, i svi njihovi saradnici koji su učestvovali u kupovini glasova, koji su iznuđivali glasove ucenama i pretnjama građanima Šapca da će ostati bez posla i trpeti posledice ako ne budu glasali za Zelenovića. Audio zapise tih beskrupuloznih, sramnih i skandaloznih razgovora čuo je ceo Šabac. I baš zato su na ponovljenim izborima na 27 biračkih mesta dobili još manje glasova nego 21. juna, za razliku od Srpske napredne stranke kojoj su Šapčani ukazali još više poverenja. 

Šabac mora da krene napred, jer narod je tako hteo. I nikavi Zelenovićevi marifetluci neće sprečiti put Šapca ka boljoj budućnosti i domaćinskom i poštenom upravljanju gradom. GO SNS Šabac.

 

Vremenska prognoza
Veoma jaka kiša
21 Beograd