fbpx
Skip to main content
Oliver Ivanović

PLANIRAJU DA ISPITUJU 22 SVEDOKA: U Prištini se danas nastavlja suđenje o ubistvu Olivera Ivanovića pre četiri godine

Foto: Srbija Danas
Prema nezvaničnim saznanjima, u nastavku suđenja trebalo bi da bude saslušan Miroslav Ivanović, rođeni brat ubijenog Olivera, koji u izjav ističe da nije dobio nikakvo obaveštenje da treba da se pojavi na suđenju u ova tri dana.

Pred Specijalnim odeljenjem Osnovnog suda u Prištini danas će se nastaviti suđenje u slučaju ubistva Olivera Ivanovića, lidera Građanske inicijative SDP.

- Planirano je da se u naredna tri dana saslušaju četiri svedoka, ali nas branioce sud nije obavestio da li su oni dobili pozive i da li će se odazvati - ističe advokat LJubomir Pantović, koji pojašnjava da je tokom suđenja planirano saslušanje 22 svedoka tužilaštva, kao i da je tužilac zahtevao da se pročitaju iskazi 30 svedoka uzetih u istrazi:

- Veliki problem nama braniocima predstavlja to što nas sud ne informiše koji će svedoci biti saslušani. Jer, iako je sud dužan da najavi svedoke kako bismo se pripremili, ovde toga nema.

Inače, prema nezvaničnim saznanjima, u nastavku suđenja trebalo bi da bude saslušan Miroslav Ivanović, rođeni brat ubijenog Olivera, koji u izjav ističe da nije dobio nikakvo obaveštenje da treba da se pojavi na suđenju u ova tri dana.

Vremenska prognoza
Clear sky
23 Beograd