Skip to main content
Opozicija

Oni su upropastili sve šanse Srbije da reši problem Kosova: U borbi za fotelju UNIŠTILI nam budućnost

FOTO: Tanjug (Tanja Valić/Zoran Žestić/ Sava Radovanović, Jaroslav Pap)/Srbija Danas/Profimedia
Svojim subverzivnim delovanjem podrili sve namere vlasti u Beogradu

Srpska opozicija, sastavljena od lažnih partiota, albanskih plaćenika, bivših dosovaca, verskih fanatika i svih drugih ličnosti, skupljenih sa koca i konopca, uspela je da upropasti šansu Srbije da izvuče najviše što može, podeli Kosovo, razgraniči se sa Albancima i konačno obezbedi mir i stabilnost kako bi se zemlja ekonomski razvijala zarad budućih generacija koje dolaze.

Dragan Đilas, Vuk Jeremić, Boško Obradović i albanski lobisti Nataša Kandić i Sonja Biserko, uspeli su da svojim subverzivnim delovanjem, podriju sve namere vlasti u Beogradu da reši problem Kosova i obezbedi zemlji sigurnu budućnost i razgraniči nas sa Albancima.

Šiptarski lobisti uspeli su u sopstvenom naumu da onemoguće miran i prosperitetan napredak Srbije jer su se pobrinuli da nemačka kancelarka Angela Merkel izrekne izričit stav, da promena granica na Balkanu neće biti.

Angela Merkel oglasila se juče po pitanju granica na Balkanu, rekavši da promena neće biti, čime je, najverovatnije, ideja o razgraničenju Srba i Albanaca, i velika šansa za Srbiju, ostala izgubljena.

Nema sumnje da je tradicionalna srpska nesloga doprinela stavu Merkelove, a tome su najviše doprineli, svojim subverzivnim radom, Đilas, Obradović, Jeremić potpomognuti vojvođanskim autonomašem Nenadom Čankom, Sonjom Biserko, Natašom Kandić i igumanom manastira Visoki Dečani Savom Janjićem.

Oni već danima vode kampanju i pokušavaju, i protive se svakom smislenom pokušaju aktuelne vlasti i predsednika Srbije Aleksandra Vučića da dođu do rešenja kosovskog problema. Na ovaj način, oni pokušavaju da se domognu vlasti i državne kase, direktno potkopavajući interese države Srbije i srpskog naroda.

To su isti oni ljudi koji su bili na vlasti 2008. Kosovo dobilo "nezavisnost", isti oni ljudima koji su izašli pred Međunarodni sud pravde 2009. godine i gotovo omogućili legalizaciju te "nezavisnosti" i koji su 2011. postavili carinu na Jarinju i tako jasno pokazali da su se Kosova odrekli.

Kako su Đilas, Jeremić, Obradović, Kandićka, Biserko, Čanak i njima slični čuvali Kosovo i Metohiju i brinuli o sudbini Srba dok su bili na vlasti najbolje je pitati ljude koji žive u Mitrovici, Gračanici, Ranilugu, Šilovu, Leposaviću i Zvečanu koji ne žele ni da čuju za njih i kojima ova ekipa uništava i poslednju šansu da se ponovo vrate pod okrilje države Srbije.

Neka ih je stid što su zarad svojih fotelja i neprijateljskih interesa, uništili sve napore predsednika Srbije da se pronađe kompromisno rešenje.

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
31 Beograd